Uzela zakon u svoje ruke

Oglasila se žena koja je objesila psa: Kao majka stala sam u zaštitu svog djeteta i radiću to i dalje

Hronika01.04.19, 18:05h

Oglasila se žena koja je objesila psa: Kao majka stala sam u zaštitu svog djeteta i radiću to i dalje
Ana L, po struci osoba kod koje bi trebao da posebno bude razvijen osjećaj za humanost, živi u neposrednoj blizini voćnjaka, čijim je kamerama i snimljen ovaj monstruozni čin

 

Ana L. iz Kozarske Dubice je izazvala bijes u regionu nakon što je objavljen video na kojem se vidi kako je objesila bespomoćnog psa pred vlastitim djetetom!


Međutim, ova medicinska radnica u tome, izgleda, ne vidi ništa loše, jer je objavom na Fejsbuku najavila da neće na tome stati, piše Srpskainfo.com.

 

– Samo da se oglasim povodom jučerašnjeg događaja. Kao majka stala sam u zaštitu svog djeteta i radiću to i dalje – napisala je Ana L.

 

Status na Fejsbuku sadrži i pismo koje je, kao odgovor na žalbu predatu sredinom februara, dobila 12. marta iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Administrativne službe.

 

– Nemamo ni prostorne ni kadrovske ni materijalne ni finansijske resurse da hitno zbrinemo, na zakonit način, životinje koje predstavljaju opasnost po bezbjednost člana Vaše porodice – stoji u dopisu.

 

Međutim, zanimljivo je uputstvo koje je uslijedilo.

 

– Do iznalaženja rješenja za opisani problem, i sa Vaše i sa naše strane u dogledno vrijeme, molimo da preduzmete potrebne preventivne mjere zaštite svog maloljetnog djeteta, kao što su to činili generacijama naši roditelji – navedeno je u odgovoru.

 

Ona je, nažalost, ovo shvatila kao odobrenje da uzme zakon u svoje ruke.

 

Na snimku se vidi kako je Ana L. namamila psa hranom, zavezala mu konopac oko vrata, odvukla do ograde i privezala tako da je došlo do gušenja nesrećne životinje. Pri svemu tome, pas nije pokazivao nikakvu agresivnost već je samo pogledavao prema djetetu u nadi da će bar s te strane stići pomoć.

 

Pas je, kako smo saznali od mještana, lutalica, ali je bio pripitomljen i privržen radnicima u obližnjem voćnjaku, koji su ga hranili.

 

Ana L, po struci osoba kod koje bi trebao da posebno bude razvijen osjećaj za humanost, živi u neposrednoj blizini voćnjaka, čijim je kamerama i snimljen ovaj monstruozni čin.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 33

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još