Karte od 15 do 50 KM

Veliki koncert Massima Savića u Sarajevu pomjeren na 12. april

Showbizz18.03.19, 13:46h

Veliki koncert Massima Savića u Sarajevu pomjeren na 12. april
S obzirom na to da se radi o najvećem Massimovom solo koncertu u Sarajevu, koji prati zahtjevna produkcija i pripreme, pomjeranje datuma je jedino rješenje

 

Zbog sudjelovanja na dodjeli muzičkih nagrada Porin, koja se održava 29. marta, sarajevski koncert Massima Savića, koji se trebao održati 30. marta u dvorani Mirza Delibašić, pomjera se na 12. april. 

 

- Zbog nemogućnosti prebacivanja izvođača, benda i tehnike u jednom danu iz Rijeke u Sarajevo te nedostatka vremena za adekvatnu probu, koju zahtjeva jedan ovako veliki koncert, u dogovoru s menadžmentom izvođača i želji da Sarajevu priredimo vrhunski glazbeni spektakl, donijeli smo zajedničku odluku da se koncert pomjera na 12. april. S obzirom na to da se radi o najvećem Massimovom solo koncertu u Sarajevu, koji prati zahtjevna produkcija i pripreme, pomjeranje datuma je jedino rješenje. Ulaznice sa starim datumom važe i za novi - priopćili su organizatori iz agencije PRimera. 

 

Dodaju kako Massimo pred bh. publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni muzičari - Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović. 

 

- To što sviramo tako dobro, rezultiralo je time da nam sad dolazi sve više i više ljudi na koncerte. Negdje 2012. se dogodio taj nagli skok sa pjesmom 'Iz jednog pogleda', što me prebacilo iz manjih dvorana u velike prostore, tako da se sad družimo u puno većem broju - izjavio je nedavno Massimo na tiskovnoj konferenciji organiziranoj u Sarajevu uoči koncerta. 

 

 Cijela dvorana je sa sjedećom postavkom, a nove ulaznice po cijenama od 15 do 50 maraka dostupne su u prodaji na platou Skenderija, Artikulacija BKC i sustavu kupikartu.ba.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!