POČELA DA SPAVA I JEDE

Sedam dana nakon majčine smrti Jelena donijela odluku - više se neće zvati isto!

Showbizz11.03.19, 10:36h

Sedam dana nakon majčine smrti Jelena donijela odluku - više se neće zvati isto!
Pjevačica je svjesna da njen život i sve što se dešava oko nje zanima javnost, ali ipak nema namjeru da govori o ovim bolnim trenucima kada se bude vratila na scenu

 

 

Jelena Karleuša riješila je da svom imenu doda još jedno – Divna, u znak zahvalnosti i sjećanja na nedavno preminulu majku.

 

Pjevačica je i dalje očajna i odbija da njene mame, s kojom je bila veoma bliska, više nema. I pored toga što se njeno zdravstveno stanje sada popravilo, pa je počela da spava i jede, ona i dalje stalno priča o Divni i vrlo često se rasplače.


Izvor Story.rs  blizak Karleuši rekao je da je na neobičan način odlučila da se oduži pokojnoj majci za sve što je učinila za nju.


– Jeleni mnogo znači podrška prijatelja i članova šire porodice koji su stalno uz nju. Uspjela je malo da se oporavi od ogromnog šoka i bola, ali je i dalje stalno tužna i depresivna. Kada govori o Divni, odmah se rasplače i sjeti se se svega što se dešavalo prethodnih dana. Meni je rekla da, kad prođe još neko vrijeme, planira da svom imenu doda i ime pokojne Divne, jer će joj to mnogo značiti. Smatra da bi na taj način nekako stalno bila povezana sa majkom, a ujedno bi joj se tako i zahvalila za svu podršku i ono što je činila za nju dok je bila živa – kaže sagovornik Story.rs.


Pjevačica je svjesna da njen život i sve što se dešava oko nje zanima javnost, ali ipak nema namjeru da govori o ovim bolnim trenucima kada se bude vratila na scenu.


Duško rekao djeci za bakinu smrt


Duško Tošić je, u dogovoru sa suprugom Jelenom Karleušom, saopštio kćerkama Atini i Niki za smrt njihove bake Divne Karleuše. Pošto pkevačica nije u stanju da se posveti dkevojčicama u potpunosti, fudbaler je prije odlaska u Kinu tu odgovornost preuzeo na sebe.


Prethodni dani za Karleušu su predstavljali veliki šok, pa je djevojčice poslala kod Duškove sestre u Zrenjanin.


– Jelena je van sebe, što je i normalno, jer joj je majka bila sve u životu. Njihova bliskost bila je posebna, pa još uvek ne može da se pomiri sa tragedijom koja ju je zadesila. Međutim, svjesna je da mora biti jaka i hrabra zbog djece i da se mora trgnuti što prije, pogotovo jer je Tošić zbog obaveza prema fudbalskom klubu morao da se vrati u Kinu – kaže izvor Story.rs.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!