Nastavlja po starom

Nakon Trebinja, Karleuša se obratila kandidatkinji iz Srebrenika: Ti, za razliku od njih koji žive tamo, imaš 3 grama mozga!

Showbizz03.03.19, 15:33h

Nakon Trebinja, Karleuša se obratila kandidatkinji iz Srebrenika: Ti, za razliku od njih koji žive tamo, imaš 3 grama mozga!
Misliš da ima pametnih i tamo, jel? - prekinuo ju je Bosanac aludirajući na prijašnju situaciju koja je uzdrmala region

 

Dada Mešaljić iz Srebrenika zaludjela je studio Zvezda Granda svojom energijom, kada je izvođenjem pjesme "Afrika" Slađe Alegro podigla atmosferu do usijanja, pa sebi obezbijedila svih 6 glasova. Međutim i pored svih pozitivnih kometara koje je dobila, Jelena Karleuša uputila je uvredu na račun mjesta u kome živi takmičarka, piše Kurir

 

- Dado, ono što se meni sviđa kod tebe je da si jako inteligenta i mislim da si jako opasna za svoje godine. Dobila si svih 6 glasova na svoju inteligenciju, ti si pravi pokazatelj da su energija i inteligencija ključni faktori za uspjeh u šou biznisu, a ti imaš oba. Imaš malo više od 3 grama mozga što je jako interesantno za djevojku od 21 godine, iz Srebrenika, eto ko bi rekao?", rekla je Karleuša, pa ponovo udarila tamo gdje ne treba, kao u slučaju sa Hercegovkom, Mirom Medan

 

- Misliš da ima pametnih i tamo, jel? - prekinuo ju je Bosanac aludirajući na prijašnju situaciju koja je uzdrmala region. 

 

Podsjetimo, takmičarka Mira Medan dobila je oštre krtike na račun svog izgleda uz komentar "Da li vi tamo u Trebinju imate struju i internet", na šta je suprug takmičarke Milorad Medan odgovorio pop divi "Imamo internet, vidjeli smo tvoju bruku i sramotu", prisjetivši se seks skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena Karleuša.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još