mogao bi dugo ostati iza rešetaka

Ispitan otac koji je bacio djecu s balkona: Određen mu istražni zatvor

Hronika01.03.19, 16:05h

Ispitan otac koji je bacio djecu s balkona: Određen mu istražni zatvor
Prije odluke o istražnom zatvoru osumnjičeni otac je ispitan i u Županijskom državnom odvjetništvu

 

Josipu Rođaku koji je s balkona obiteljske kuće na Pagu bacio svoje četvero djece sudac istrage zadarskog Županijskog suda u petak je odredio jednomjesečni istražni zatvor. 



Sudac istrage Hrvoje Visković potvrdio je da je Rođaku pritvor određen zbog opasnosti da bi na slobodi utjecao na svjedoke, ali i zbog opasnosti da bi ponovio nedjelo, kao i posebno teških okolnosti zločina. 



Prije odluke o istražnom zatvoru osumnjičeni otac je ispitan i u Županijskom državnom odvjetništvu koje je protiv njega pokrenulo istragu zbog četverostrukog teškog ubojstva u pokušaju za koje mu prijeti kazna dugotrajnog zatvora, javlja Hina.  



Rođak je svoje četvero maloljetne djece u četvrtak bacio s balkona obiteljske kuće na Pagu. Troje djece je na liječenju u zadarskoj bolnici, dok je najteže ozlijeđena sedmogodišnja djevojčica prevezena u u zagrebačku bolnicu Rebro.



(FENA/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!