foto/ trebalo je i da se vjenčaju

Na sahrani je plakala bez prestanka: Ova pjevačica iz BiH bila je Šabanova velika ljubav prije Gordane...

Nedjeljni magazin25.02.19, 16:13h

Na sahrani je plakala bez prestanka: Ova pjevačica iz BiH bila je Šabanova velika ljubav prije Gordane...
Ipak su svoj odnos obnovili poslije više godina, ali samo kao prijatelji i kolege

 

Nakon tragične smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića počele su u javnosti da isplivavaju neke stvari iz njegovog privatnog života za koje se do tada nije znalo.

 

Prije nego što je oženio suprugu Gordanu, Šaban je volio Milenu Plavšić, tada mladu i talentovanu pjevačicu iz Bosne i Hercegovine, a sada veliku pjevačku zvijezdu raskošnog glasa.

 

O njihovoj ljubavi se malo zna, ali upućeni u Šabanov život tvrde da je ona bila velika i da su Milena i Šaulić trebali da je krunišu brakom.

 

milena-plavsic-1

 

– Šaban i Milena su se jako voljeli. To je bila mladalačka ljubav. Trebali su i da se vjenčaju. On je već bio popularan, Milena na početku svoje karijere. Šta se tu poslije desilo niko ne zna. Ali on je poslije upoznao Gocu koja je plijenila svojom ljepotom i ubrzo su se vjenčali – kaže izvor za Pink koji je insistirao na anonimnosti.

 

Milena i Šaban su ipak svoj odnos obnovili poslije više godina, ali samo kao prijatelji i kolege. Čak su i 2001. snimili duetsku pjesmu “Veruj mi”, a pjevačica se pojavila i na sahrani, vidno skrhana i utučena.

 

milena-plavsic-2

 

Plavšićeva nije željela mnogo da komentariše svoju ljubav sa preminulim kraljem narodne muzike.

 

– Ja nikad nisam pričala o tome, nema potrebe ni sada, u ovakvom trenutku, sve što mogu da kažem jeste da sam ga ja poznavala kao kolegu i bio mi je veoma drag i ovo je velika tuga. Žao mi je što nije ispunio svoju najveću želju, a sigurna sam da je sve želje ispunio, a to je bila da oženi sina Mihajla. Pridružujem se svima u žalosti za njim – rekla je kratko Milena.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!