U mjestu Drugovići

U sudaru autobusa i automobila kod Laktaša povrijeđene dvije osobe

Hronika25.02.19, 09:40h

U sudaru autobusa i automobila kod Laktaša povrijeđene dvije osobe
Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode

 

Dvije osobe su povrijeđene u sudaru autobusa i automobila u mjestu Drugovići kod Laktaša, potvrđeno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. 

 

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila 23. februara, učestvovalo je putničko motorno vozilo marke „pasat“ kojim je upravljao Predrag Ćetojević (1959.) iz Banja Luke i autobus marke „mercedes“, za čijim volanom je bio Dragomir Dajić (1960.) iz Novog Grada/Bosanskog Novog. 

 

Iz Tužilaštva danas u saopćenju preciziraju da je povrede zadobio vozač „pasata“, kojem je pružena ljekarska pomoć i on je smješten u Univerzitetski klinički centar RS u Banjoj Luci. 

 

Tjelesne povrede zadobila je i putnica iz autobusa Tamara Radić (1994.) iz Beograda. 

 

Uviđaj je obavila dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Sanja Tadić-Stojisavljević, zajedno s policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši. 

 

Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode.

 

(FENA/dg; Foto: Arhiv)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!