Vraća se na ekrane s novom emisijom 'Dan De'

Daniel Delale o životu u bh. prijestolnici: 'Teško sam se prilagođavao na Sarajevo, baš teško... Došao sam otvorena srca, ali...'

Mediji30.01.19, 15:42h

Daniel Delale o životu u bh. prijestolnici: 'Teško sam se prilagođavao na Sarajevo, baš teško... Došao sam otvorena srca, ali...'
U velikom intervjuu za 100posto.hr otkrio je što se događalo u intenzivnom stvaranju emisije koju je predano i energično radio godinama, počecima karijere, slavi koja mu se dogodila u ranoj mladosti...

 

'Imao sam cilj postati AB (anoniman i bogat), ali to se izjalovilo', kroz smijeh za hrvatski portal priča Daniel Delale dok prolazimo detalje novog projekta koji je pred sebe postavio i osmislio, a koji uskoro kreće na portalu 100posto! Ni jedno ni drugo nije se dogodilo. Gdje god se pojavi, Delaleovo ime i prezime i dalje znaju svi. Ljubav prema poslu i ekranu izjalovila je takozvani 'AB' plan pa se Delale vraća! U sklopu portala 100posto.hr čitatelje i gledatelje očekuje Dan De!

 

Veliki povratak na ekrane, ovog puta internetske, prekaljenom uredniku potpuno je prirodan. Raduje ga, a raduje i sve one koji su godinama pratili Delaleov rad.

 

U velikom intervjuu za 100posto.hr otkrio je što se događalo u intenzivnom stvaranju emisije 'Red Carpet' na NOVA TV koju je predano i energično radio godinama, počecima karijere, slavi koja mu se dogodila u ranoj mladosti... Naravno, sve to kako bi najavio Dan De! Gledatelje očekuje 'društveno/opinion maker' emisija sa širokim dijapazonom gostiju. U svojevrsnoj internetskoj varijanti late night formata - Delale se uskoro vraća na ekrane.

 

U intervjuu govori i o životu u prijestolnici Bosne i Hercegovine.

 

Radili ste na obje komercijalne televizije u Hrvatskoj, a počeli na maloj lokalnoj televiziji. Imate iza sebe i životni period u Sarajevu, gdje ste radili na Face TV-u Senada Hadžifejzovića. Biste li se jednog dana vratili na televiziju, pod kojim uvjetima? Kako je izgledao vaš život u Sarajevu, jeste li se prilagodili tada novoj sredini?

 

- Teško sam se prilagođavao na Sarajevo, baš teško, ali stekao sam tamo neke dobre prijatelje koji su mi pomogli da bude lakše. Želio sam probati, probao sam i shvatio da želim doma. Nije sve bilo kako sam mislio da će biti i kako smo se dogovorili, ali došao sam otvorena srca i u dobroj namjeri da nešto napravim. Sarajevo je inače divno i jako ga volim i poštujem zbog svega što je prošlo. Televizija me i dalje zanima, trenutno se njome bavim ovdje u Hanzi, a klasična televizija - nikad ne reci nikad - rekao je Delale.

 

Cijeli intervju možete pročitati na 100posto.hr.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!