pjevač stiže u bih nakon dužeg vremena

Koncertni show Tonyja Cetinskog u Zenici i Sarajevu osmog i devetog marta

Showbizz30.01.19, 11:08h

Koncertni show Tonyja Cetinskog u Zenici i Sarajevu osmog i devetog marta
Arena Zenica 08.03.2019. i kultna sarajevska Zetra dan kasnije 09.03.2019., bit će pretijesne za sve one željne njegovih najvećih hitova

 

Čovjek koji iz dana u dan, i tako već trideset godina, pomiče glazbene granice, u svom stilu nastavlja dalje.


Jedinstveni Tony Cetinski, u posljednje vrijeme živi istinski glazbeni san, a svakim novim potezom, dokazuje kako se nikada nije osjećao bolje, što potvrđuje struka i publika. Njegove pjesme tjednima i mjesecima, vladaju eterom i top listama, aktualni album 'Kao u snu', jedno je od najprodavanijih izdanja, za koncerte se traži ulaznica više, a fanovi ga potpunom euforijom dočekuju gdje god nastupao.


Sigurni smo kako će se identičan scenarij ponoviti u Sarajevu i Zenici, gdje Tony Cetinski stiže nakon dugo vremena, a poznata je, jaka i neraskidiva obostrana ljubav sa tamošnjom publikom.


Arena Zenica 08.03.2019. i kultna sarajevska Zetra dan kasnije 09.03.2019., bit će pretijesne za sve one željne njegovih najvećih hitova. Sa druge strane, Tony u kombinacciji sa svojim bendom, najavljuje istinski glazbeni show.


'Jedva čekam da se popnem na pozornicu i ponovno osjetim tu moju najvjerniju publiku, kako diše. Uoči ovakvih nastupa stižu vas sjećanja na protekle koncerte i siguran sam kako će biti jako emotivno, kao i svaki puta.', poručio je Tony.


Jedno je sigurno, Zenica i Sarajevo, doživjet će posebnu atmosferu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sam Tony, svojom energijom i karakterističnim humorom, povest će vas na iznimno glazbeno putovanje, kroz gotovo trideset godina karijere. Nebrojeni bezvremenski hitovi, bolje rečeno evergreeni, uz pjesme sa aktualnog albuma 'Kao u snu', 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe' ili 'General bez činova', koje su opčinile regiju, zalog su jedinstvene koncertne večeri.


Doživite jedinstveno glazbeno iskustvo uz čovjeka koji lakoćom vlada scenom. Ne propustite koncerte Tonyja Cetinskog:


08.03.2019. Arena Zenica
09.03.2019. Sarajevo, Zetra


Ulaznice u prodaji!- kupikartu.ba, plato Skenderija, Artikulacija/BKC, poslovnice Centrotransa, ispred robne kuće Bosanka.


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!