Nikad nije prijavljena osoba koja se pojavljuje na snimku

Konačno se oglasilo Tužilaštvo BiH o aferi 'Diploma': Evo šta je prava istina!

Hronika09.01.19, 13:21h

Konačno se oglasilo Tužilaštvo BiH o aferi 'Diploma': Evo šta je prava istina!
Tužiteljstvu BiH, Državna agencija za istrage i zaštitu BiH, dostavila je Informaciju broj 16-04/2-04-1-6395/18 u kojoj se navodi potpuno druga osoba rođena 1982. godine u Bihaću

 

Zbog neistinitih navoda u svezi postupanja Tužiteljstva BiH u događanjima vezanim za tzv. "Slučaj Diplome" a koji je aktuelan u medijima u proteklih nekoliko dana, Tužiteljstvo BiH, radi istinitog informiranja javnosti, želi priopćiti slijedeće:

 

-Tužiteljstvu BiH nikada nije dostavljen izvještaj niti informacija o počinjenim kaznenim djelima, u svezi osobe P. Senad rođen 1978. godine u Fojnici, a koji se pojavljuje na snimku koji je objavljen na portalu Žurnal zbog čega u odnosu na navedenu osobu, Tužiteljstvo BiH nije moglo ni postupati.

 

Tužiteljstvu BiH, Državna agencija za istrage i zaštitu BiH, dostavila je Informaciju broj 16-04/2-04-1-6395/18 u kojoj se navodi potpuno druga osoba rođena 1982. godine u Bihaću.

 

Dakle, osoba koja se pojavljuje na snimku nije bila prijavljena Tužiteljstvu BiH.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još