Novi detalji obračuna fudbalera

Duško Tošić poručio Ognjenu Vranješu da će ga polomiti i da neće smjeti da izađe na ulicu

Showbizz09.01.19, 09:09h

Duško Tošić poručio Ognjenu Vranješu da će ga polomiti i da neće smjeti da izađe na ulicu
Zbog “zapljene” mobilnog Jelena Karleuša je izostala sa društvenih mreža skoro pet dana, a inače je aktivna skoro svakog dana

 

Porodična drama u domu Jelene Karleuše i Duška Tošića, koja je počela 3. januara kada je Tošić u pjevačicinom telefonu pronašao prepisku sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, ne stišava se i dalje.

 

Duško Tošić i njegov kolega Ognjen Vranješ nakon ove sporne situacije razmijenili su veoma oštre riječi. Naime, Duško Tošić Vranješu je, između ostalog, poručio da neće moći da uđe ni u jedan restoran u Beogradu, da će ga polomiti, kao i da neće smjeti da izađe na ulicu. Pored toga, Karleušin suprug zahtijevao je da se nađu kako bi riješili problem, ali do susreta ipak nije došlo.

 

Kao što je "Blic" već pisao, bosanskohercegovački reprezentativac je najprije indirektno prozvao Tošića, poručivši da se on nikoga ne boji.

 

- Znate kako ja svima kažem: “Ja sam s one strane Drine” (iz Bosne, prim. nov). Ne sa ove (iz Srbije, prim. nov), gdje su “šatro” mangupi, tako da ne želim da pričam na tu temu. Zaboravite tu priču! Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima! Možeš s njim da komuniciraš. Srećna vam Nova godina! I to je to - rekao je Vranješ za “Blic”.

 

Vranješ je zatim u svojoj poruci Dušku iznio niz najcrnjih psovki i uvreda, uputivši ga na svoj polni organ.

 

- Recite Dušku da **** *****. Slobodno mu to prenesite, toliko od mene. Samo mu slobodno recite da mi ****** *****. J**e mi se, rješava problem svoje žene - poručio je Ognjen Vranješ mužu svoje tajne dopisne prijateljice.

 

Podsjetimo, porodična drama u domu Karleuša - Tošić izbila je 3. januara, kada je Duško Tošić, po povratku iz Kine gdje igra za Guangdžou, iz nekog razloga posumnjao da se Karleuša dopisuje sa drugim muškarcem. Oteo joj je mobilni i u njemu našao sporne poruke od svog kolege Vranješa, odbrambenog igrača belgijskog Anderlehta i bosanske reprezentacije.

 

Zbog “zapljene” mobilnog Jelena Karleuša je izostala sa društvenih mreža skoro pet dana, a inače je aktivna skoro svakog dana.

 

- Duško je u Jeleninom telefonu našao mnogobrojne poruke koje su razmjenjivali Jelena i Ognjen, koji je inače u braku sa izvjesnom Danijelom. Iz Jeleninog telefona je uzeo Ognjenov telefonski broj i pozvao ga, kako bi se sreli i porazgovarali o spornim porukama - rekao je za “Blic” izvor blizak bračnom paru Tošić.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!