Buknuo rat ljubomornih fudbalera

Vranješu popustile kočnice, pa brutalno izvrijeđao muža Jelene Karleuše: 'Recite Dušku da...'

Showbizz08.01.19, 16:38h

Vranješu popustile kočnice, pa brutalno izvrijeđao muža Jelene Karleuše: 'Recite Dušku da...'
Ovom ljutitom izjavom okončan je niz pasivno-agresivnih poruka koje su Vranješ i Tošić prethodno razmijenili u sukobu oko tajnog dopisivanja s Jelenom Karleušom

 

Burne strasti u trouglu Karleuša - Tošić - Vranješ neće imati miran završetak, sudeći prema najnovijoj izjavi punoj psovki i uvreda koju je Ognjen Vranješ uputio kolegi Dušku Tošiću, mužu svoje 'tajne dopisne prijateljice' Jelene Karleuše.

 

Poslije prvih uzdržanih riječi koje su Duško Tošić i Ognjen Vranješ razmijenili, što preko medija što lično, kada je Tošić oduzeo mobilni od svoje žene Jelene Karleuše i u njemu našao niz poruka od Vranješa, bh. reprezentativac se sada naljutio i odlučio da Tošića napadne punom snagom. Fudbalskim rječnikom - klizeći start s dvije noge, sleđa.

 

Vranješ je u poruci Tošiću iznio niz najcrnjih psovki i uvreda, uputivši ga na svoj spolni organ.

 

- Recite Dušku da **** *****. Slobodno mu to prenesite, toliko od mene. Samo mu slobodno recite da mi ****** *****. J**e mi se, rješava problem svoje žene - poručio je Ognjen Vranješ mužu svoje tajne dopisne prijateljice.

 

Ovom ljutitom izjavom okončan je niz pasivno-agresivnih poruka koje su Vranješ i Tošić prethodno razmijenili u sukobu oko tajnog dopisivanja s Jelenom Karleušom. Prvo je Vranješ poručio da je "Duškova kuća priča po medijima", a Tošić je na pitanja o bračnim problemima s Jelenom Karleušom izjavio: "Pitajte Ognjena Vranješa! Ako on kaže da je tako - tako je!"

 

Javnosti je, inače, manje poznato da su ova dvojica sada ljutih neprijatelja bili saigrači u istom klubu Crvenoj zvezdi, 2010.-2011. godine, kada je Tošić već bio u braku s Jelenom Karleušom.

 

Putevi su im se ponovo ukrstili u periodu između 2014. i 2016. godine, u turskoj ligi, gdje je Vranješ igrao za Elazig i Gazijantep, a Tošić za Genčerbirligi i Bešiktaš.

 

Tošić prošle godine odlazi u Kinu, u klub Gvangdžu, dok je Vranješ u zenitu karijere. Prvo 2017. prelazi u AEK, a od lani je u čuvenom Anderlehtu iz Brisela.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još