U udesu usmrtio majku i kćerku

Sud u Novom Travniku produžio pritvor Nerminu Rustempašiću

Hronika04.01.19, 12:26h

Sud u Novom Travniku produžio pritvor Nerminu Rustempašiću
Vozeći automobil u alkoholiziranom stanju, 7. decembra prošle godine, 34-godišnji Nermin Rustempašić usmrtio je 30-godišnju ženu i njenu devetogodišnju kćerku te je ozlijedio troje djece

 

Odlučujući po prijedlogu Tužiteljstva Srednjobosanske županije (SBŽ), vijeće Županijskog suda u Novom Travniku donijelo je rješenje o produženju pritvora Nerminu Rustempašiću koji je 7. decembra prošle godine automobilom udario ženu i četvoro djece. 

 

Iz Suda je priopćeno da je pritvor N. R., osumnjičenom za teška kaznena djela protiv sigurnosti javnog prometa, produžen u trajanju od dva mjeseca, počevši od 7. januara do nove odluke Suda.  

 

Vozeći automobil u alkoholiziranom stanju, 7. decembra prošle godine, 34-godišnji Nermin Rustempašić usmrtio je 30-godišnju ženu i njenu devetogodišnju kćerku te je ozlijedio troje djece.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!