Protesti u Banjaluci zapalili društvene mreže

Bojkot novogodišnjeg koncerta: 'Joksimović, Džinović i Samardžić treba da zabavljaju narod na ovoj krvi...'

Hronika26.12.18, 08:37h

Bojkot novogodišnjeg koncerta: 'Joksimović, Džinović i Samardžić treba da zabavljaju narod na ovoj krvi...'
Čak 53% birača je glasalo za kandidata koji je obećao da počisti trg. Istinomjer da ocijeni ovo obećanje kao ispunjeno – glasi poruka koja je za nekoliko minuta pokupila pedesetak lajkova i izazvala brojne komentare

 

Društvene mreže su preplavljene porukama u vezi sa jučerašnjim protestima i nasiljem na Trgu Krajine u Banjaluci, a poruke koje su privukle najviše pažnje odnose se na djecu među demonstrantima i na predstojeći novogodišnji koncert koji bi trebalo da se održi upravo na glavnom banajlučkom trgu.


– Molim vas, djecu ne vodite na trg. Budimo odrasli, odgovorni ljudi, i šta god napravili – snosimo posljedice, ali ne preko dječijih leđa – poručila je novinarka i aktivistkinja Ana Kotur Erkić.

 

– Čak 53% birača je glasalo za kandidata koji je obećao da počisti trg. Istinomjer da ocijeni ovo obećanje kao ispunjeno – glasi poruka koja je za nekoliko minuta pokupila pedesetak lajkova i izazvala brojne komentare.

 

– Vratiće se Valter, je..će nam mater – jedna je od brojnih gorko sarkastičnih poruka na Facebooku.


– Krvi je danas bilo na Trgu u Banjaluci. Ne znam šta nosi noć, ali evo kako ćemo: Sasvim sigurno, ovo su vidjeli gospoda Željko Joksimović, Haris Džinović i Željko Samardžić. A oni treba da zabavljaju narod za Novu godinu u Banjaluci, tu na ovoj krvi. Najmanje što možemo uraditi je da tražimo od ovih pjevača da NE NASTUPE! Da se solidarišu sa roditeljima ubijenog Davida – poručio je na svom FB profilu kolumnista Dragan Bursać.

 

On je pozvao građane da bojkotuju kocert, ukoliko bude ipak održan.

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još