FOTO&VIDEO/ Pojavila se u tatinom spotu, pa očarala region

Alen Islamović je stari šmeker, ali malo ko zna u kakvu ljepoticu je izrasla njegova kćerka Una

Showbizz08.12.18, 09:45h

Alen Islamović je stari šmeker, ali malo ko zna u kakvu ljepoticu je izrasla njegova kćerka Una
Godine 2015. Una se udala za dugogodišnjeg partnera Adama Cera, vlasnika restorana poznatog po bosanskim specijalitetima, a 2014. javnost ju je zapazila u Alenovom spotu za pjesmu "Aida"

 

Nekadašnji pjevač "Bijelog dugmeta" Alen Islamović već decenijama važi za velikog balkanskog zavodnika, a kada vidite kako izgleda njegova kćerka Una, oduševićete se.

 

Najstarija kćerka Alena Islamovića i njegove supruge Marijane važi za pravu ljepoticu.

 

 

Godine 2015. Una se udala za dugogodišnjeg partnera Adama Cera, vlasnika restorana poznatog po bosanskim specijalitetima, a 2014. javnost ju je zapazila u Alenovom spotu za pjesmu "Aida".

 

 

Iako su imale sve uslove da se bave muzikom, Alenovim kćerkama bilo je važnije školovanje.

 

Una (31), završila je Fakultet za menadžment, ekonomiju i turizam, dok je Alenova mlađa kćerka Lara, koja ima sina Dina, na tom istom fakultetu na magistraturi.

 

 

- One su moje kćerke, ali i moji sinovi jer često kod njih prepoznam neke svoje osobine. Uporne su i samouvjerene djevojke koje ne odustaju tako lako od svojih ciljeva - izjavio je Alen prošle godine u intervjuu za "Story".

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!