Hoće li ih staviti na omot novog CD-a

Severina se konačno oglasila o golišavim fotkama: Ostala sam cool... Baš sam dobra ženska, obučena ili gola!

Showbizz16.11.18, 11:30h

Severina se konačno oglasila o golišavim fotkama: Ostala sam cool... Baš sam dobra ženska, obučena ili gola!
Oba puta kada su procurile golišave fotografije, Severina je bila bez komentara. Sad se, ipak, predomislila

 

Nedavno mi je bivši partner prijetio nekim golišavim fotkama, potom su ih i objavili. Ostala sam kul jer me dvaput ista stvar ne može pogoditi. To nije lijep čovjek, rekla je Severina Kojić.

 

Vijest, a i gole fotografije na kojima je navodno pjevačica prenijeli su krajem avgusta svi regionalni mediji. Fotografije su se proširile brzinom munje i odmah postale vruća tema i u Hrvatskoj. Iz Severininog tima saopćili su da su odmah poduzeli sve pravne radnje za zaštitu njenih interesa.

 

Tako su postupili i kad su u oktobru mediji ponovo tvrdili da imaju njene gole fotografije.

 

severina

 

- Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaji diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros smo poduzeli sve da zaštitimo Severinu -  ispričao je tad njen menadžer Tomislav Petrović.

 

Oba puta Severina je bila bez komentara na objave. Sad se ipak predomislila.


- Kad su izašle ove slike, mene kao od majke rođene, u pozi Rembrandtovih ljepotica, odmah sam nazvala Tomicu i rekla mu da te fotke lijepo stavi na omot CD-a jer da će se s njima puno bolje prodavati od ovih naših obučenih. Obučena ili gola, baš sam dobra ženska - ispričala je Seve za ''Appeal'', magazin o estetici.

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!