Ovako nešto se ne pamti

Porodica Marjanović ulazi u reality: Optužen je za ubistvo supruge Jelene, a evo kakve je uslove tražio...

Showbizz12.11.18, 13:03h

Porodica Marjanović ulazi u reality: Optužen je za ubistvo supruge Jelene, a evo kakve je uslove tražio...
Ponudili su im ozbiljnu sumu, koju bi rijetko ko mogao da odbije, kaže izvor

 

Danima se najavljuju novi učesnici rijalitija 'Parovi' na TV Happy koji će u toku sljedeće nedjelje postati ravnopravni takmičari sa onima koji su trenutno u vili.

 

Bojana Ristivojević otkrila je ukućanima da će to biti jedna porodica, a producenti pregovaraju sa Zoranom Marjanovićem i njegovim ocem Vladimirom.

 

"Pregovori traju već mjesec dana, a porodica Marjanović je imala specijalne uslove. S obzirom na to da optužnica protiv Zorana za teško ubistvo supruge Jelene i dalje postoji, a da se on brani sa slobode, veliko je pitanje kako bi to funkcionisalo. Ipak, producenti su uporni u želji da njega i njegovog oca Vladimira ubace u rijaliti", otkriva izvor.


"Ponudili su im ozbiljnu sumu, koju bi rijetko ko mogao da odbije, ali njih dvojica i dalje razmišljaju. Ipak je bio veliki pritisak na Zorana zbog cijele situacije, tako da on nije siguran da li bi mogao da prihvati ponudu i bude izložen ponovnom medijskom pritisku", dodaje izvor.

 

"Dogovor je postignut. Porodica Marjanović ulazi u rijaliti šou „Parovi“. Ovako nešto se ne pamti. Ulazi pet članova porodice Marjanović i to će biti veliko iznenađenje za sve", rekli su na TV Happy.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!