voditeljica koja mami uzdahe otvoreno o braku

Za osmijeh lijepe Sanje Kužet zaslužan je suprug Nemanja: Horoskop nam nije bio naklonjen, ali divno funkcionišemo...

Showbizz11.11.18, 15:10h

Za osmijeh lijepe Sanje Kužet zaslužan je suprug Nemanja: Horoskop nam nije bio naklonjen, ali divno funkcionišemo...
Za osmijeh kojim osvaja zaslužan je njen suprug

 

Sanja Kužet već petu godinu zaredom vodi muzičko takmičenje “Zvezde Granda”. Projekat koji deceniju i po drži pažnju publike u novoj sezoni doživio je mnoge promjene, te je tako i Sanjina uloga sada nešto drugačija.

 

Ipak, ono što se iz godine u godinu ne mijenja jeste njen vedar duh kojim plijeni - piše Express. 

 

Za osmijeh kojim osvaja zaslužan je njen suprug, direktor marketinga jedne auto kuće Nemanja Živojinović, ali i sinovi Andrija i Strahinja. Da bi izrasli u vrijedne, kulturne i pristojne mladiće, atraktivna brineta tvrdi da joj je njihovo vaspitanje glavni životni prioritet.

 

– Po mnogo čemu podsjećam na svoju majku, koja je bila veoma stroga. Kad god sam postavila pitanje zašto, odgovorila mi je da je to mjera vaspitanja i da ne mogu na svako pitanje da dobijem potvrdan odgovor. Isti model pokušavam da primjenim kod Andrije i Strahinje, mada shvatam da ću to ubrzo morati malo da korigujem. Vrijeme se dosta promijenilo, a sami tim i vaspitavanje djece. Biti roditelj je vrlo odgovoran posao zato svaki atom snage koristim za njih dvojicu. Džaba sve ako ne uspijem kao majka- kaže Sanja.

 

sanja-kuzet

 

Voditeljica kaže da horskop i zvijezde nisu bile naklonjene njoj i njenom suprugu, ali da oni to uspješno demantuju. Ona je Lav, a on Škorpija.

 

– Bez obzira na to što sam Lav u horoskopu, blage sam naravi, međutim nikada ne idem protiv sebe. Kao i svi ljudi, reagujem na bezobrazluk i laž. Još na početku zabavljanja neki ljudi koji se razumiju u astrologiju rekli su nam da naši horoskopski znaci nisu kompatibilni, ali mi za sada divno funkcionišemo. Ne dozvoljavamo da se dogode situacije u kojima oboje moramo burno da reagujemo. U tom slučaju ne znam ko bi pobjedio i zato se trudimo da na vrijeme smirimo strasti. Smatram da na svakom odnosu, bio on drugarski ili bračni, mora da se radi. Potrebno je da naučite da čuvate svoju ljubav i kada to kažem, ne mislim na kompromis. Po mom mišljenju, on je dozvoljen jedino ako je stihijski. Najvažnije je da je čovjek zadovoljan sobom, a onda će biti dobar i drugima oko sebe – kaže Sanja Kužet.

 

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!