Raskol u žiriju popularnog showa

Jelena i Sergej napustili 'Pinkove zvjezdice', stiže Nataša Bekvalac: Ne žele sjediti s Kijom Kockar!

Mediji23.10.18, 08:46h

Jelena i Sergej napustili 'Pinkove zvjezdice', stiže Nataša Bekvalac: Ne žele sjediti s Kijom Kockar!
Ja nemam iskustva, ali sam za kratko vrijeme u pjevačkoj karijeri postigla što neke kolege nisu u cijeloj karijeri, kaže Kija Kockar

 

Jelena Tomašević i Sergej Ćetković odlučili su da napuste "Pinkove zvezdice" i na njihova mesta dolaze povratnik Milan Stanković i Nataša Bekvalac.

 

Prije nekoliko dana ovoj ekipi priključila se i Kristina Kija Kockar. Njen dolazak u stolicu sudije izazvao je brojne polemike. Prema nekim izvorima, Kijino prisustvo izazvalo je negodovanje i među članovima žirija, mada nema potvrde da su Tomaševićka i Sergej baš zbog nje riješili da se povuku iz projekta. Jelena je kratko saopštila da odlazi jer ima mnogo obaveza, a slično je izjavio i Ćetković. Leontina i Goca Tržan ostaju u crvenim stolicama.

 

- Rekla sam Kristini da ne mislim da ona ima dovoljno pjevačkog iskustva da bi tu sjedila, ali prosto nije to moj šou da bih se ja time bavila. Moj posao je da ocjenjujem djecu, da budem uz njih i da im dam vjetar u krila. Ne smeta mi što ću sjediti pored nje. Takođe, ovo nije način da ja verifikujem i aminujem to da je pravi put u životu ući u rijaliti i proslaviti se tako. Ne mislim da je to dobro i da je jedini put, ali nekima uspije i ako je to vama u redu, ja se ne bunim. Ona nema dovoljno pjevačkog iskustva da bi komentarisala pjevanje - rekla je Goca, a na pitanje da li misli da djeca gledaju rijaliti, prokomentarisala je:

 

- Svi su se prošle nedjelje slikali s njom. Kija je neko ko je tek počeo da pjeva i biće kao gledalac koji od kuće komentariše da li neko zna da pjeva ili ne. Ona je tu s razlogom, produkcija želi da poveća gledanost i zato su je doveli. Ako će neko od ekipe koja je gledala Kiju u "Zadruzi" gledati i talent šou zbog nje, i ako će ih to oplemeniti i ako će tako vidjeti da postoji i nešto drugo osim seksa poslije dva, maltretiranja i svađa, onda mi je jako drago što je ona u žiriju. Do sada nisam vidjela ovoliko novinara koji su došli zbog Kije. Mi smo vam beskrajno dosadni - rekla je ona.

 

Kija smatra da je Goca u pravu:

 

- Ja nemam iskustva, ali sam za kratko vrijeme u pjevačkoj karijeri postigla što neke kolege nisu u cijeloj karijeri. Što se tiče Jelene i Sergeja, ne vjerujem da su napustili šou zbog mene. Verujem da su profesionalci i ne bi tako postupili.

 

kija-kockar-leontina

 

Za razliku od Goce, Leontini se dopada nova članica žirija.

 

- Oduševljena sam što Kija žirira - rekla je ona, a sličnog mišljenja je i Nataša.

 

- Ne smeta mi ona. Nemam predrasude - kazala je i dodala da joj je čast što se priključila ovom projektu.

 

natasa-bekvalac-1

 

Karleuša: Nataša je pravi izbor

 

Jelena Karleuša oglasila se povodom novog člana žirija "Pinkovih zvezdica" i otkrila da je to dobra odluka produkcije. Za razliku od Kije Kockar, pjevačica smatra da je Nataša zaslužila da bude na tom mjestu.

 

- Ako iko treba da sjedi u žiriju "Pinkovih zvezdica", onda je to Nataša Bekvalac. I zvijezda sa dugom karijerom i dijete festivalskog takmičenja i majka. Bravo! - napisala je Jelena na Twitteru.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!