Jednoglasno su podržali prijedlog Elvedina Begića

Baković vršilac dužnosti generalnog sekretara NSBiH do kraja godine

Sport10.10.18, 16:04h

Baković vršilac dužnosti generalnog sekretara NSBiH do kraja godine
Baković je dugogodišnji zaposlenik Saveza, a funkciju generalnog sekretara je obavljao u prethodna dva mandata. Diplomirani je pravnik i magistar sporta

 

Jasmin Baković obavljat će dužnost generalnog sekretara Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine do kraja 2018. godine.

 

Na jučerašnjoj redovnoj sjednici članovi Izvršnog odbora NSBiH jednoglasno su podržali prijedlog predsjednika Elvedina Begića da se generalni sekretar Jasmin Baković, kojem je istekao mandat, imenuje za vršioca ove dužnosti do kraja godine, kada će biti izvršeno imenovanje generalnog sekretara za naredni mandatni period u skladu sa Statutom NSBiH.

 

Baković je dugogodišnji zaposlenik Saveza, a funkciju generalnog sekretara je obavljao u prethodna dva mandata. Diplomirani je pravnik i magistar sporta.

 

U narednom periodu prioritet u radu administracije bit će realizacija brojnih aktivnosti koje se prevashodno odnose na utakmice reprezentativnih selekcija, domaća klupska takmičenja i implementaciju infrastrukturnih projekata, te ostali redovni poslovi i zadaci, saopćeno je iz NSBiH.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!