FOTO/ KAD SI SRETAN, TAKO MALO TI TREBA

Mirjana Hrga uslikala se u bikiniju - sve gori, sve pršti: 'Znam, znam... Nije fer!'

ŽENA iN21.09.18, 14:17h

Mirjana Hrga uslikala se u bikiniju - sve gori, sve pršti: 'Znam, znam... Nije fer!'
Otkako je u Osoru, počela je gledati život iz drugačije perspektive. Prije godinu dana je napustila RTL, ali je bila zaokupljena uređivanjem kuće i broda pa joj posao nije nedostajao

 

Televizijska reporterka Mirjana Hrga (47) još uvijek uživa u ljetnim aktivnostima. Dok su se njeni bivši kolege i prijatelji, kao i suprug, zagrebački odvjetnik Staša Stefanović, vratili poslovnim obvezama, Hrga se i dalje kupa na Jadranu.
 

- Znam, znam... Nije fer - napisala je Mirjana uz fotografiju s osunčanog Lošinja.

 

mirjana-hrga-instagram

Foto: Instagram

 

Hrga je kupila ruševnu kapetansku kuću u naselju Sveti Jakov na Lošinju te ju preuredila u vilu za odmor. Ipak, Mirjana ne živi u toj kući već ju iznajmljuje. Preselila se na brod koji njezin suprug drži usidren u Osoru te je tamo provela posljednjih nekoliko mjeseci.


- Kad si sretan, dovoljna su ti i dva kvadrata prostora - rekla je Mirjana za Gloriju. Kada završi sezona, vratit će se Stefanoviću u Zagreb.


Otkako je u Osoru, počela je gledati život iz drugačije perspektive. Prije godinu dana je napustila RTL, ali je bila zaokupljena uređivanjem kuće i broda pa joj posao nije nedostajao.


- Možda se jednog dana probudim i shvatim da mi jako nedostaju kamera, mikrofon, teren i moje gojzerice - rekla je Mirjana.

 

(24sata.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!