FOTO/ Aktuelni komentar na društvenim mrežama

SDP-ovci na tribinama, SDA-ovci u VIP loži: 'Oni koji se pozivaju na snagu naroda, sakrili se od njega...'

Front12.09.18, 11:00h

SDP-ovci na tribinama, SDA-ovci u VIP loži: 'Oni koji se pozivaju na snagu naroda, sakrili se od njega...'
'Zemlja za sve nas' na Bilinom polju na utakmici na zapadu među narodom, a oni koji se pozivaju na tzv. 'snagu naroda' sakrili se od tog istog naroda u VIP salonu na istoku! Nismo isti i nikad nećemo ni biti, napisao je uz fotografije Mašić

 

Član Predsjedništva SDP-a BiH i zastupnik u Federalnom parlamentu Damir Mašić danas je na svom Twitteru objavio fotografije SDP-ovaca i SDA-ovaca na sinoćnjoj utakmici BiH - Austrija na Bilinom polju u Zenici.

 

Na prvoj fotografiji Mašić pozira s predsjednikom SDP-a Nerminom Nikšićem i generalnim sekratarom SDP-a Irfanom Čengićem, a na drugoj fotografiji u VIP loži su snimljeni član Predsjedništva BiH i predsjednik SDA Bakir Izetbegović, kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH na općim izborima 2018. Šefik Džaferović i aktuelni predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić.

 

sdp-sda-utakmica-zmajevi

 

Mašić je uz fotografije napisao: 

 

- 'Zemlja za sve nas' na Bilinom polju na utakmici na zapadu među narodom, a oni koji se pozivaju na tzv. 'snagu naroda' sakrili se od tog istog naroda u VIP salonu na istoku! Nismo isti i nikad nećemo ni biti!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još