Vrući selfiji procurili u javnost

Novi šok za pjevačicu: Ko je na internetu objavio fotografije gole Severine?! Milan Popović odgovorio mladom Kojiću...

Showbizz21.08.18, 16:29h

Novi šok za pjevačicu: Ko je na internetu objavio fotografije gole Severine?! Milan Popović odgovorio mladom Kojiću...
Iz Severininog tima zasad nisu komentirali sporne fotografije, ali ni potvrdili ili demantirali njihovu autentičnost. A u javnosti se oglasio Severinin suprug Igor Kojić, a potom i njen bivši partner Milan Popović

 

 

Na internetu su se juče pojavile eksplicitne fotografije na kojima se navodno nalazi Severina (46) u delikatnim pozama i bez odjeće. Ove fotografije prenijeli su gotovo svi srpski mediji, a sve se i munjevito proširilo po online prostoru, pa su fotografije vrlo brzo postale vruća tema u cijelom regionu i na društvenim mrežama.


Međutim, uz objavu fotografija razbuktala se i rasprava da li su autentične ili je riječ o uspješnoj fotomontraži. I dok jedni tvrde da nema sumnje da se na fotkama nalazi Severina, drugi nagađaju kako je riječ o namještaljci u kojoj neko sličan Severini pozira kako bi ocrnio pjevačicu i naštetio njenom ugledu.


U svakom slučaju, postavlja se pitanje ko je te fotografije pustio u javnost? Ukoliko su autentične i zaista je riječ o njenim selfijima, moguće je da su joj ostale na nekom starom mobitelu, a da ga se neko dokopao i bez njenog pristanka plasirao ih u javnost. 


No tu je i druga mogućnost - da je neko hakirao pjevačicin postojeći mobitel ili kompjuter i ukrao fotografije iz njenih foldera.


U oba slučaja bila bi riječ o kaznenom djelu, čime bi se trebala pozabaviti policija.


A mnogi se dobro sjećaju i kako se prije 14 godina, na sličan način, u javnosti pojavila i eksplicitna snimka Severine na jahti koja je podigla mnogo bure, ali i sudskih procesa. 


Iz Severininog tima zasad nisu komentirali sporne fotografije, ali ni potvrdili ili demantirali njihovu autentičnost.


A u javnosti se oglasio Severinin suprug Igor Kojić koji je indirektno na Instagramu komentirao fotografije koje su objavili srpski mediji. 


- Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojima montaža i ostale tehnike ne mogu ništa - napisao je Igor na društvenoj mreži. Severinin suprug je uz svoju objavu stavio slike njega i pjevačice pokraj njenog sina. 


Na kraju objave stavio je hashtag #prayformilanbrain, aludirajući na Severininog bivšeg, Milana Popovića. I Severinin menadžer Tomislav Petrović prozvao je neimenovanog 'bivšeg partnera' za navodnu osvetu.


Za medije je potom progovorio i Milan Popović:


- Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg točno partnera je gospodin Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi? Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena djela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljene su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale u 2014. kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije, rekao je Popović za 24sata.hr.


Dodao je i da sebe smatra izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka njegovog sina gola u kompromitirajućim pozama.


- Siguran da će one dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, niko ga ne može, zaštiti od ruganja druge djece, poručio je Milan.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!