foto/ novi detalji dramatičnih scena na Jadranu

Putnici svjedoče: Prije nego što je pala s kruzera, Britanka se čitav dan gadno svađala s partnerom i pila...

Hronika20.08.18, 14:45h

Putnici svjedoče: Prije nego što je pala s kruzera, Britanka se čitav dan gadno svađala s partnerom i pila...
- Pala sam s "Norveške zvijezde" i bila u moru 10 sati. Ovi su me predivni momci spasili, rekla je za HRT u prvom obraćanju medijima nakon spašavanja


Britanka koja je preživjela čak 10 sati u moru nakon što je pala sa kruzera "Norveška zvijezda" navodno se u subotu navečer prije kobnoga pada, čije se okolnosti još uvijek utvrđuju, svađala sa svojim partnerom, piše britanski The Sun,  a prenosi Jutarnji


Stjuardesa Kay Longstaff (46) pala je u more s putničkog broda u Lošinjskom akvatoriju koji je plovio za Veneciju, a pronađena je na oko 1300 m udaljenosti od mjesta nesreće te 60 nautičkih milja od luke Vargarola odakle je krenula potraga.

 

kay-longstaff

Foto: Facebook

 

- Pala sam s "Norveške zvijezde" i bila u moru 10 sati. Ovi su me predivni momci spasili, rekla je za HRT u prvom obraćanju medijima nakon spašavanja.


Nekoliko putnika je za The Sun posvjedočilo da se te večeri gadno posvađala partnerom.


- Moja supruga i ja bili smo u kabini odmah iznad njezine. Kada nas je kapetan obavijestio o incidentu u 6 ujutro, poručio je da je zapečaćeno središnje područje na palubi 7, kada smo izlazili s broda, nekoliko putnika je komentiralo kako je bilo svađe u njezinoj ekipi, ispričao je jedan od putnika.

 

Drugi je putnik izjavio kako je Kay Longstaff stalno pila alkohol te je cijeli dan imala prepirke s partnerom.

 

- Kada je policija stigla na brod, obilazila je kruzer i raspitivala se o konobarima koji su služili pića. Mislim da su željeli znati tko je posluživao Britanku, rekao je.

 

- Njezin partner ju je tražio satima prije nego što se oglasio alarm za uzbunu da je nestala s broda, dodao je.

 

Treća osoba za The Sun je izjavila da im je recepcioner spremno rekao da se Kay svađala s partnerom.

 

Britanska stjuardesa spasiocima je nakon spašavanja otkrila da se bavi jogom te da je plutajući u moru cijelo vrijeme pjevušila da joj ne bi pala temperatura tijela i da ostane budna.

 

(Jutarnji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!