FOTO/ Posao za 100 ljudi

Otvoren jedan od najljepših BINGO objekata u BiH: Ovako izgleda novi hipermarket u Jajcu, na tri etaže...

Biznis Klub04.08.18, 09:45h

Otvoren jedan od najljepših BINGO objekata u BiH: Ovako izgleda novi hipermarket u Jajcu, na tri etaže...
Restoran sa 300 mjesta i velikom terasom s pogledom na rezidenciju bosanskohercegovačkih kraljeva, zasigurno je jedan od najljepših ugostiteljskih objekata u Jajcu

 


U petak, 3. avgusta, u 14 sati, kompanija Bingo d.o.o. Tuzla otvorila je svoju 191. poslovnu jedinicu, ovoga puta u kraljevskom gradu Jajcu, u ulici Kralja Stjepana Tomaševića. 


Na 13.000 metara kvadratnih, sa prelijepim pogledom iz restorana na tvrđavu, ovo je jedan od najljepših objekata Binga.


Vrpcu su presjekli Edin Hozan, načelnik općine Jajce, i predstavnici Binga, a ispred centra je priređen prigodan zabavni program kulturno-umjetničkih društava iz Jajca. 


Posjetioce su zabavljali Gradski duvački orkestar/Limena glazba Jajce, Plesna grupa Zumba, te folklorni ansambl KUD-a „Jajce“. 


Uz neizostavne promocije, degustacije i poklone, otvorenju je prisustvovalo nekoliko hiljada Jajčana, ali i veliki broj turista.


Centar ima tri etaže (podzemna garaža, prizemlje sa hipermarketom prehrane i poslovnim prostorima, te sprat sa hipermarketom neprehrane i restoran sa igraonicom) i u svom asortimanu ima bogatu ponudu prehrane, neprehrane, tekstila, kućnog tekstila, tehnike i namještaja. 


Restoran sa 300 mjesta i velikom terasom s pogledom na rezidenciju bosanskohercegovačkih kraljeva, zasigurno je jedan od najljepših ugostiteljskih objekata u Jajcu.


Ovim centrom obogaćena je i turistička ponuda prelijepog grada, zbog čega je načelnik Hozan posebno zadovoljan. U centru je zaposleno blizu 100 ljudi.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook