Ispovijest fudbalera

Zvijezda Milana o razvodu braka: Desilo se nešto neoprostivo nakon čega nema povratka...

Sport01.08.18, 18:54h

Zvijezda Milana o razvodu braka: Desilo se nešto neoprostivo nakon čega nema povratka...
Vezista Rossonera je riješio da prekine sa šutnjom i plasira neke detalje u javnost, ističući da će se sve riješiti preko suda

 

Fudbaler Milana, Hakan Calhanoglu, nedavno se razveo od supruge Sinem poslije godinu dana braka, za šta i dalje ne postoji konkretno objašnjenje, odnosno nikakvi detalji nisu objelodanjeni, do sad.

 

Vezista Rossonera je riješio da prekine sa šutnjom i plasira neke detalje u javnost, ističući da će se sve riješiti preko suda. Ovo je njegovo obraćanje navijačima.

 

- Dragi prijatelji, odlučio sam da ne komentarišem moj razvod iz poštovanja, ali moja šutnja je pogrešno shvaćena i utisak je da sam ja kriv za sve. Moram da istupim zbog moje i časti moje porodice, koja se "vukla" po blatu. Razvod je nepovratan, zato što se desilo nešto neoprostivo od čega nema povratka. Da je dijete uključeno u taj brak, naravno da bih preuzeo odgovornost, ali neću održavati kontakt sa bivšom ženom i njenom porodicom. Čekat ću da čujem šta će sud reći oko događaja koji su doveli do moje odluke, i samo tada kada budete čuli istinu, moći ćete da razumijete moju odluku - napisao je Calhanoglu, na engleskom, njemačkom i turskom jeziku.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook