foto/ vatrenom podrškom izazvala bujicu komentara

Seksi Nives Celzijus engleskom fudbaleru: 'Dragi Rubene, lutka si, ali žao nam je... U sljedećem meču...'

Showbizz10.07.18, 14:39h

Seksi Nives Celzijus engleskom fudbaleru: 'Dragi Rubene, lutka si, ali žao nam je... U sljedećem meču...'
U cijeloj priči spomenula je i djevojku Dela Alija, koja je proteklih dana plijenila pažnju svih svjetskih medija

 

Uoči velikog sutrašnjeg okršaja između Hrvatske i Engleske, vatrena Hrvatica Nives Celzijus koja od početka Mundijala provokativnim fotografijama daje podršku „vatrenim“ na iznenađenje mnogih uputila je poruku engleskom fudbaleru Rubenu Loftus-Čiku, a dotakla se i vjerovatno najseksi „vagsice“ na Mundijalu, djevojke engleskog reprezentativca Dela Alija, Rubi Mej.

 

nives-celzijus-2


„Dragi Rubene. Ti si lutka. Tako si sladak i prelijepo je gledati Englesku, ne samo zbog fudbala, već i zbog svake milisekunde kada ti uskočiš u centar pažnje i naša srca preskoče. Tako si prelijep kada se smiješ i to je sigurno jedan od razloga zašto djevojke navijaju za Englesku“, poručuje Nives putem Instagrama i dodaje:

 

„Ali žao mi je. U sljedećem meču ne želimo da se smiješ. Hrvatska je mala nacija, imamo najljepše prirodne žene na svijetu, a ni muškarci ne zaostaju. Imamo najljepše more, rijeke, planine i predivnu prirodu“, napisala je između ostalog vatrena Hrvatica.

 

rubeey-icheek


U cijeloj priči spomenula je i djevojku Dela Alija, koja je proteklih dana plijenila pažnju svih svjetskih medija. 

 

„Postoje i rijetki trenuci kada smo srećni, a to je kada igra naša reprezentacija. Dakle, dragi momci Britanci, žao mi je, ali Hrvatska mora biti svjetski šampion jer smo zaslužili! Izvini Ruben, ali sigurno si sladak i kada plačeš. Za vašu udobnost, dođite na naše prekrasno Jadransko more i povedi Alijevu djevojku, nju takođe volimo. Obećavam da ćemo vam biti milostivi domaćini“, napisala je kontraverzna Hrvatica i izazvala brojne komentare oduševljenja. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook