VIDEO/ Nova saradnja na pjesmi 'Tutorial'

Severina i Jala Brat ponovo udružili snage i napravili novi hit, a u spotu se pojavljuje i specijalni gost...

Showbizz26.06.18, 15:16h

Severina i Jala Brat ponovo udružili snage i napravili novi hit, a u spotu se pojavljuje i specijalni gost...
Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njenom dijelu je pichovao svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je napamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda

 

 

U susret nadolazećem albumu ‘Halo’, Severina je danas u podne predstavila još jedan novi singl koji će se na njemu naći. Riječ  je o pjesmi ‘Tutorial’, za koju muziku i tekst potpisuje Jala Brat, nastavljajući tako uspješnu saradnju koja je započela prošlogodišnjim velikim hitom ‘Otrove’. U  pjesmi ‘Tutorial’ došlo je i do jedne nove saradnje, Severini se pridružio šestogodišnji Ljuba Stanković.

 

severina-ljuba

 

- Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njenom dijelu je pichovao svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je napamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda. Predivno i neubičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem ‘Tutorial’.

 

- Zahvaljujem se i redatelju spota, Petru Pašiću i njegovim saradnicima, što su mi ispunili želju, jer sam oduvijek htjela mačevati - rekla je Severina. 

 

 

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook