žestoki rat političara i pjevačice

Karleuša podržala Pravdu za Davida, Dodik je nazvao pjevaljkom, ali nije mu ostala dužna: 'Nemoj da ti je*em...'

Hronika10.05.18, 13:03h

Karleuša podržala Pravdu za Davida, Dodik je nazvao pjevaljkom, ali nije mu ostala dužna: 'Nemoj da ti je*em...'
Nakon što je Karleuša na druđtvenim mrežama podržala grupu pravda za Davida i kritikovala vlast, policiju i sudstvo RS-a, Dodik joj je odgovorio na jučerašnjem skupu

 

Pjevačica Jelena Karleuša žestoko je odgovorila predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, koji je jučer u Banjoj Luci rekao da ima više hitova "od pjevaljke iz Beograda koja pokušava da na određen način kvalifikuje RS".

 

Nakon što je Karleuša na društvenim mrežama podržala grupu pravda za Davida i kritikovala vlast, policiju i sudstvo RS-a, Dodik joj je odgovorio na jučerašnjem skupu.

 

- Vidim da i pjevaljke iz Beograda kvalifikuju Republiku Srpsku na određen način, ali samo ću reći da sam pred više ljudi pjevao ja nego ona. Bolje bi joj bilo da napravi neki hit koji će narod pamtiti i da se posveti pjevanju, rekao je Dodik tokom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom u Banjoj Luci.

 

No, Karleuša je, vidjevši medijske naslove žustro odgovorila, ponovo na društvenim mrežama.

 

- Prvo, nemoj da ti "pjevaljka" je*e mater dž***čku! Drugo, ajde ti u Banja Luci napravi miting, a ja paralelno koncert, pa da vidimo koga narod više podržava! Mrš!'', napisala je Karleuša na svom profilu na Facebooku. 

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook