Dragan Lukač u NSRS reaguje na obraćanje Davidovog oca

'Sve što je Davor Dragičević rekao je apsolutna laž. Podnijeću krivične prijave! Sedam litara krvi sam prolio za RS...'

Hronika10.05.18, 11:25h

'Sve što je Davor Dragičević rekao je apsolutna laž. Podnijeću krivične prijave! Sedam litara krvi sam prolio za RS...'
Na mrežama se pojavljuju informacije da je moj sin učestvovao u tuči. Moj sin ima deset godina, da ima dvadeset ne bih mogao dokazati da nije, poručio je Lukač

 

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač kazao je danas na sjednici Narodne skupštine RS da Davor Dragičević ''laže'' i da će podnijeti krivične prijave, javlja reporterka N1 televizije Anđelka Marković.

 

Ministar Lukač je dodao da niko nema pravo da optužuje za ovako teško krivično djelo bez ijednog dokaza.

 

''Ko ima pravo da optužuje za ovako teška krivična djela bez ijednog dokaza. Sve što je Davor Dragičević rekao je apsolutna laž. Podnijeću krivične prijave. Sedam litara krvi sam prolio za Republiku Srpsku, i ja imam porodicu i četvero djece i ne može niko da me optužuje bez dokaza'', rekao je Lukač.

 

Potom je komentarisao optužbe da je njegov sin učestvovao u tuči koja se često spominje u slučaju smrti Davida Dragičevića.

 

''Na mrežama se pojavljuju informacije da je moj sin učestvovao u tuči. Moj sin ima deset godina, da ima dvadeset ne bih mogao dokazati da nije'', poručio je on.

 

Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske posvećena sigurnosnoj situaciji u ovom bh. entitetu počela je danas u 11 sati. Na sjednici se obratio Davidov otac, Davor Dragičević.

 

Više od mjesec i po dana se održavaju na banjalučkom Trgu Krajine okupljanja građana koji zahtjevaju od entitetskih vlasti da se utvrdi stvarni uzrok smrti Davida Dragičevića.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook