foto/ 'dan iz snova' u mostaru

Zanosna Ana Bavrka sva u bijelom: Kako vam se dopada lijepa Hercegovka u pripijenoj vjenčanici?

Lifestyle12.04.18, 12:50h

Zanosna Ana Bavrka sva u bijelom: Kako vam se dopada lijepa Hercegovka u pripijenoj vjenčanici?
Zaštitno lice festivala bila je Ana Bavrka, Miss New World 2017. godine , koja je prošetala jednu od vjenčanica i obratila se prisutnima

 

 


Festival vjenčanja "Moj dan iz snova", koji se održao u Mostaru, uspješno je završen. Mostarska kompanija Sfera, organizator događaja uz podršku Turističke zajednice HNK, okupila je više od 50 izlagača iz BiH koji su se predstavili javnosti.


Bilo je to mjesto druženja, dobre zabave, razmjene informacija, te odlične ponude. U sklopu festivala dodijeljeno je više od 70 nagrada sponzora, partnera i izlagača. Svakih sat vremena održavala se tombola, te su posjetioci nagrađivani bogatim nagradama.


Festival se održavao od 13 do 21 sat u dvorani "Queen", u hotelu Mepas i privukao je  brojne mlade iz Hercegovine koji su u pripremi vjenčanja, ali i sve one koji se bave organizacijom dana iz snova.


- U 18 sati je bila revija vjenčanica, haljina i odijela, a nakon revije dodijeljene su glavne nagrade festivala. Što se tiče revije, tu su se predstavili svi domaći brendovi, dakle svi naši izlagači su iz BiH, jer smo smatrali da je najvažnije na jednom mjestu okupiti sve brendove, kako bi javnost mogla dobiti cjelokupne informacije, istakli su organizatori.


Posjetioci su pored odlične i bogate ponude izlagača mogli uživati u edukacijama, radionicama, te degustacijama. Raznovrstan program oduševio je posjetioce, a organizatorima su upućene riječi hvale i oduševljenja.


- S obzirom na oduševljenje i odlične reakcije naših izlagača, sponzora i partnera, te svih posjetioca, iznimno smo zadovoljni kako je sve proteklo, te s ponosom možemo kazati da da će festival postati tradicija u gradu na Neretvi. Još jednom se zahvaljujemo svima koji su dali svoj doprinos da festival bude savršen, dodali su organizatori.


Zaštitno lice festivala bila je Ana Bavrka, Miss New World 2017. godine , koja je prošetala jednu od vjenčanica i obratila se prisutnima.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook