VIDEO/ ZAŠTO BIH JOŠ UVIJEK ŽIVI RAT

Genijalac, Bosanac, gromada... Najbolji bankar u Švedskoj, mladi lider svijeta: Upoznajte Sašu Bešlića!

Biznis Klub29.03.18, 10:09h

Genijalac, Bosanac, gromada... Najbolji bankar u Švedskoj, mladi lider svijeta: Upoznajte Sašu Bešlića!
- Ja, naprimjer, da se pitam, Sašu bih za predsjednika BiH, odmah. I to samo jednog da imamo, zapisala je Sanela Prašović u svom Facebook statusu

 


Genijalac... Bosanac... Najbolji bankar u Švedskoj... Godine 2011. Svjetski ekonomski forum u Davosu ga izabrao i proglasio mladim liderom svijeta, a danas je on senior savjetnik tog istog prestižnog Svjetskog ekonomskog foruma.

 

To je ono gdje dođu najvažniji predsjednici država i dogovaraju se šta i kako...


Saša Bešlić. Gromada. Pametan. Sposoban. Naš. I gost emisije Interview20 Sanele Prašović Gadžo, koja je na programu BHT1 u petak, 06. aprila, u 21 sat.

 
- Kaže da zbog korupcije u BiH ovdje ne dolaze investicije i da naši političari trebaju da se pogledaju u ogledalu. I da još uvijek živimo rat! Iskren. Saša Bešlić - direktor održivih investicija Nordea Bank... Ja, naprimjer, da se pitam, Sašu bih za predsjednika BiH, odmah. I to samo jednog da imamo, zapisala je Sanela Prašović u svom Facebook statusu.
 

Pogledajte najavu i sve će vam biti jasno...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!