BURNE SEDMICE IZA POPULARNOG PJEVAČA

Nakon razvoda od Ane Sević, stiže u My Face: Za koga je Darko Lazić rezervisao VIP separe u Sarajevu?

DEPO CLUBBING08.02.18, 10:09h

Nakon razvoda od Ane Sević, stiže u My Face: Za koga je Darko Lazić rezervisao VIP separe u Sarajevu?
U omiljenom sarajevskom okupljalištu My Faceu Darko Lazić nastupa u petak, 9. februara, a nekoliko dana prije gostovanja rezervirana je većina mjesta

 


Darko Lazić posljednjih sedmica nalazi se u žiži interesovanja medija u cijelom regionu. Popularni pjevač pažnju nije privukao novim pjesmama i muzičkim radom, već informacijom o razvodu od supruge Ane Sević.


Skoro svaki dan pojavi se neki novi detalj ili trač, koji navode prave razloge razlaza popularnog para koji ima kćerkicu Lorenu. Tako mediji pišu o prevari Ane Sević, ali i Darka Lazića, te špekulišu kome će pripasti luksuzni stan od 300.000 eura u Beogradu... Upravo sve to je utjecalo i na veliku popularnost pobjednika Zvezda Granda, koji nastavlja da puni diskoteke i klubove širom Evrope.


Sigurno da će tako biti i u omiljenom sarajevskom okupljalištu My Faceu, gdje Lazić nastupa u petak, 9. februara, a nekoliko dana prije gostovanja rezervirana je većina mjesta.


Darko Lazić nije dugo pjevao u glavnom gradu BiH, i sigurno će se tražiti karta više. Zanimljivo je da Darko u Sarajevo ne dolazi sam, jer je u popularnom klubu rezervirao VIP separe za svoje društvo. Da li je riječ o njegovim prijateljima ili novoj ljubavi, znat će nakon petka.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook