21. DECEMBRA U BKC TUZLA

Sve što niste znali o Nikoli Đuričku, saznajte ovdje: Zašto je nosio helanke, kako je izgubio 40 klinaca...?

Zabava14.12.17, 14:29h

Sve što niste znali o Nikoli Đuričku, saznajte ovdje: Zašto je nosio helanke, kako je izgubio 40 klinaca...?
Ovo je njegov prvi stand up komad i nakon oktobarske premijere u Sava Centru, Đuričko je na turneji u okviru koje su dvorane u Austriji, Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini ispunjene do posljednjeg mjesta i za čiji show se traži ulaznica više.

 

 

"Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate" ili sve što niste znali o glumcu Nikoli Đuričku saznaćete 21. decembra u BKC Tuzla kroz stand up show Nikole Đurička.


Na ovaj način saznat ćemo kako je izgubio 40 klinaca, kako je u vojsci dobio dva nagradna izlaska u grad, za koliko je prodavao putovanja na Havaje, zašto je nosio helanke, ali i još mnogo drugih anegdota iz života popularnog glumca.

 

nikola-duricko-stand-up-1


“Nikola Đuričko je to sebi obećao za 40. rođendan ali je izgleda tri godine skupljao hrabrost ili ga je pregazilo vrijeme ili je… ma ko će ga znati, ali nije ni važno. Važno je da je sada tu i da nastupa i da nasmijava…”.


Đuričko je jedan od najpoznatijih glumaca na ovim prostorima sa mnogo zapaženih filmskih, TV i teatarskih uloga poput filmova “Munje”, “Mrtav ladan” i “Zona Zamfirova”, serija “Montevideo, Bog te video” i “Vratiće se rode” te mnogih teatarskih komada. Ovo je njegov prvi stand up komad i nakon oktobarske premijere u Sava Centru, Đuričko je na turneji u okviru koje su dvorane u Austriji, Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini ispunjene do posljednjeg mjesta i za čiji show se traži ulaznica više.

 

nikola-duricko-stand-up-3


Prvi put za vas - Nikola Đuričko Stand Up Show!
"Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate"
Džoni i njegov prepoznatljiv humor. Humor za duhovite.
BKC Tuzla 21. decembar u 20:00 sati.


Ulaznice u prodaji po cijeni od 15 KM možete nabaviti u marketing službi BKC-a TK, CD shopu Mido i CD shopu Sejo i Vili.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook