ZAGRIJTE SE UZ TANJU SAVIĆ

Vruća folk noć u klubu My Face: Seksipilna 'Zvezda Granda' ponovo među Sarajlijama

DEPO CLUBBING21.09.17, 12:53h

Vruća folk noć u klubu My Face: Seksipilna 'Zvezda Granda' ponovo među Sarajlijama
Pjevačica Tanja Savić, koja je popularnost stekla učešćem u prvoj sezoni takmičenja “Zvezde Granda”, a čija karijera traje već više od trinaest godina, u petak, 22. septembra, s početkom u 22 sata, na radost brojnih fanova koje ima u našoj zemlji nastupit će u sarajevskom klubu My Face

 


Muzičku karijeru započela je 2004. godine, kada je osvojila treće mjesto u “Zvezdama Granda”, a iste godine snimila je prvu pjesmu i hit “Za moje dobro”. Već naredne godine objavila je prvi album “Tako mlada”, kojim je osigurala epitet jedne od najkvalitetnijih pop folk pjevačica.


“Tanja Savić” je njen drugi studijski album iz 2008., sa kojeg su se izdvojili hitovi poput “Zlatnik”, “Potpis moj”, “Alo mama” i drugi, a u decembru 2009. objavila je i treći album “Sestre po suzama”. Učestvovala je na brojnim festivalima, između ostalih i na “Beoviziji” 2007. godine, gdje nastupila u duetu sa kolegom Banetom Mojićevićem.


Nakon kratke estradne pauze početkom ove godine objavila je pjesmu i spot “Prostakuša”, kojom je dokazala da želi zadržati epitet jedne od najkvalitetnijih pop folk pjevačica, te da se namjerava nastaviti baviti muzikom.

 

tanja-savic-1

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook