Mračna vremena slavnih

Angelina Jolie je probala svaku drogu koja postoji, Adele je pila prije nastupa, Drew je bila ovisnica već s 13...

Showbizz28.07.17, 08:54h

Angelina Jolie je probala svaku drogu koja postoji, Adele je pila prije nastupa, Drew je bila ovisnica već s 13...
Jednom sam se toliko napila da sam zaboravila riječi pjesme. Bila je to najgora noć u mom životu, priznala je Adele

 

Jedna od najgorih stvari pod kojima zvijezde pokleknu kad je slava u pitanju je konzumiranje droga i alkohola što u većini slučajeva preraste u ovisnost. I dok smo se od nekih već oprostili zbog ovog poroka, neki se s ovim problemom i dalje bore, no ima i onih koji su se uspješno izvukli iz ovog pakla.

 

A evo ko su oni.

 

Iako je to danas mnogima teško za povjerovati, Angelina Jolie (42) jednom je prilikom izjavila da je tokom mladosti isprobala gotovo svaku drogu koja postoji, a vremena koja su iza nje nazvala je mračnima. Patila je od anoreksije i depresije, no da u svom životu treba nešto promijeniti, shvatila je kad je dobila ulogu Lare Croft koja ju je proslavila. S vremenom se zaljubila u Brada Pitta, dobila šestero djece i postala cijenjena glumica.


Robert Downey Jr. (52) bio je karizmatični mladić pred kojim je bila sjajna budućnost. Potjecao je iz porodice glumaca, pa je bilo za pretpostaviti da će i on završiti u tom poslu. No ubrzo nakon što se proslavio medijske je stupce počeo puniti zbog ovisnosti o kokainu zbog koje je 1999. godine završio i u zatvoru, a iza rešetaka je proveo godinu dana. Bio je i na  liječenju, nakon čega se vratio filmu i zasjao ulogom u 'Iron Manu'.


Kad se tek pojavila u svijetu show businessa mnoge je brinuo njezin izgled na pozornici. Naime, kako bi skupila hrabrost za nastupe, Adele je prije izlaska pred publiku pila alkohol, a s vremenom je njezina navika prerasla u veliki problem.

 

- Jednom sam se toliko napila da sam zaboravila riječi pjesme. Bila je to najgora noć u mom životu - priznala je u jednom intervjuu.

 

Alkohol je prestala piti prije osam godina kada je počela osjećati posljedice na svom glasu, kao i konstantan umor. Danas vodi zdrav život.

 

Drew Barrymore (42) proslavila se još kao djevojčica, a ovisna o alkoholu postala je već kad je imala 13 godina. Uslijedile su godine ovisnosti o alkoholu i predoziranja, a kad je sve otišlo predaleko, prijavila se na liječenje. Poslije rehabilitacije napisala je knjigu o svemu kroz što je prošla. Drew je danas jedna od najvećih holivudskih glumica, vlasnica filmskog studija i majka dviju djevojčica.


Prije nego što se proslavila u seriji 'Seks i grad', Kristin Davis (52) borila se s ovisnosti o alkoholu. O svojoj je borbi i javno progovorila, a kako je rekla, zbog količina koje je pila, mislila je da neće doživjeti tridesetu. Na odvikavanje je otišla kad je bila na studiju glume i nakon što je shvatila da bi u alkoholiziranom stanju mogla naškoditi sebi ili drugima. Prije šest godina posvojila je djevojčicu Gemmu Rose koju odgaja kao samohrana majka.


Zvijezda filmova o čarobnjaku Harryju Potteru jedno je vrijeme zbog ovisnosti o alkoholu potpuno izgubio kontrolu nad životom. Daniel Radcliffe (28) priznao je da se u jednom trenutku toliko zabrinuo za sebe da je odlučio da više nikad neće popiti ni kap alkohola. Umjesto da tulumari, danas radije ostaje doma i čita jer se boji da će pokleknuti pred ovim porokom.


Kako je njezin otac Ozzy Osbourne, Kelly je odmalena odrastala pod svjetlima reflektora što je dovelo do psiholoških problema zbog čega je dnevno gutala na desetke pilula koje je često miješala s alkoholom. No nakon liječenja, njezino stanje se popravilo, a Kelly (32) danas izgleda sjajno. S vremenom je postala divna mlada žena sigurna u sebe.


Zvjezdani put Britney Spears (35) započeo je još dok je bila djevojčica. Prvo je pjevala u zboru, a zatim se pojavljivala u raznim TV showovima. Ubrzo je u tri godine snimila tri megauspješna albuma i bila u centru pažnje svih medija. Zbog pretrpanog rasporeda okrenula se drogi, alkoholu, a naposljetku je doživjela i živčani slom. Otac ju je spasio nakon što je odlučio preuzeti kontrolu nad njom. Nakon što je gotovo izgubila karijeru, porodicu i djecu, Britney se uspješno vratila muzici.

 

(100posto.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook