put do neslućenih užitaka

Samo za 18+: Volite energičan i grub seks? Ovih 5 poza je za vas!

DEPO PLUS28.06.17, 20:06h

Samo za 18+: Volite energičan i grub seks? Ovih 5 poza je za vas!
Grubi seks znači nezaustavljivu količinu energije. A ta će vas energija odvesti do neslućenih užitaka ako u obzir uzmete ovih pet idealnih seks poza

 

Vođenje ljubavi može biti romantično i nježno, no vatra između parova često se zna razbuktati, pa su spremni i za nešto grublje. 


To ne znači, piše Men's Health, kako u pitanje moraju doći neobični fetiši, akrobacije i agresivnost. Grubi seks znači nezaustavljivu količinu energije. A ta će vas energija odvesti do neslućenih užitaka ako u obzir uzmete ovih 5 idealnih seks poza.

 

Grubi seks znači nezaustavljivu količinu energije. A ta će vas energija odvesti do neslućenih užitaka ako u obzir uzmete ovih pet idealnih seks poza.

 

1. Legendarni 'doggy' 
Doggy stil je legendarna vruća pozicija koja je ujedno užitak za oba partnera. Idealna je za grublji seks, a uz lagano udaranje po stražnjici i držanje partnerice za kosu pretvara se u 'grešno zabranjeno voće'. 


2. 'Kaubojka'

Poza je to u kojoj se partnerica nalazi na muškarcu i preuzima ulogu energične domine. Možete i začiniti ovu pozu vezanjem partnera koji će ljepšoj polovici dati do znanja kako ima potpunu kontrolu nad njime i prepustiti se sirovom užitku. 


3. Obrnuta kaubojka 
Partnerica je u ovom slučaju okrenuta leđima. U toj pozi i dalje zadržava dominantnost jer je na vrhu, ali ruke partnera su odriješene pa i one mogu diktirati žestok tempo. Također, ova je poza idealna ako želite isprobati analni seks.  


4. Vrući stolac 
Ova poza je vrlo intimna jer partner može rukama posve obujmiti svoju partnericu dok ona sjedi na njemu. U tom čvrstom stisku, partner može dotaknuti sve erogene zone ženskog tijela i priuštiti joj grub, ali strastven užitak.  


5. 'Tačke'

Ova poza je šećer na kraju i pravi izazov! U njoj partner sjedi i drži partnericu za noge, dok je ona okrenuta i rukama se drži za pod. Iako djeluje zahtjevno i fizički naporno, ovo je seks-poslastica za one koji vole 'grubo'. Također je idealna za analna eksperimentiranja.

 

(Večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook