VELIKA POTRAGA U TOKU

Šok na Jadranu: Žena pala s kruzera, stručnjaci tvrde - zbog toplote mora može preživjeti i nekoliko dana!

Hronika21.06.17, 12:31h

Šok na Jadranu: Žena pala s kruzera, stručnjaci tvrde - zbog toplote mora može preživjeti i nekoliko dana!
Stručnjaci napominju kako su joj zbog toplijeg mora, šanse za preživljavanje veće nego inače te bi mogla preživjeti i do nekoliko dana


Nakon što je prijavljen nestanak žene s kruzera koji se kretao na relaciji Venecija – Brindisi, nakon što je sat vremena kružio oko lokacije nestanka, brod je nastavio ploviti.

 

S obzirom na to da je kruzer prevelik da bi krenuo u pomorsku potragu za nestalom ženom, Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru Rijeka pozvala je sve brodove da pojačano motre područje nestanka te prijave ako nešto primijete, prenosi Net.hr pisanje portala G1.


Riječ je o 35-godišnjoj Simone Scheuer Sousi koja je na kruzeru, koji inače plovi uz obale Grčke, Italije i Crne Gore, radila kao čistačica. Nestala je kada je brod plovio preko Jadranskog mora.


U potragu je uključen i helikopter koji je poslala Hrvatska, a nestala članica posade, prema pisanjima talijanskih medija, navodno je Brazilka iz Sao Paola koja je došla raditi na kruzer kao sezonski radnik.


Stručnjaci napominju kako su joj zbog toplijeg mora, šanse za preživljavanje veće nego inače te bi mogla preživjeti i do nekoliko dana.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook