Nikad napetija atmosfera u studiju

Zbog opšteg haosa prekinuto snimanje 'Zvezda Granda': Neviđen sukob Karleuše i Viki, i Saša Popović se izgubio

Zabava23.03.17, 10:19h

Zbog opšteg haosa prekinuto snimanje 'Zvezda Granda': Neviđen sukob Karleuše i Viki, i Saša Popović se izgubio
Dok su pjevačice nastavljale s galamom i niskim udarcima, Marija i Snežana su se znojile od nervoze i molile da se haos prekine

 

Kada su kandidati drugog kruga kročili na scenu "Zvezda Granda" na snimanju sljedeće epizode, niko nije slutio da će nastati prava pometnja.

 

Pošto je jedan par djevojaka bio neinspirativan za komentarisanje, Karleuša je odlučila da izvede svoj šou i podijeli članovima žirija uloge u jednom fudbalskom timu.

 

Svi su dobili iole pozitivan status, samo je Viki "počašćena" titulom nebitnog igrača s klupe. Nju je to iziritiralo i počela je da negira Jelenin uspjeh i status dive.

 

viki-miljkovic

 

To je bilo sasvim dovoljno da JK izrekne niz uvreda na račun Miljković. Nazvala ju je nezanimljivom, nebitnom i pjevačicom koja može samo da sanja status kakav ona ima. U nastalom haosu nije se čak snašao ni Saša Popović i prijetilo je da će se od galame urušiti studio.

 

Dok su pjevačice nastavljale s galamom i niskim udarcima, Marija i Snežana su se znojile od nervoze i molile da se haos prekine. Tek kad su ama baš svi u studiju izgubili živce, najavljena je pauza kako bi se smirili.

 

jelena-karleusa

 

Ovo nije prvi sukob dvije pjevačice, ali je definitivno najveći i najintenzivniji do sada. Jelena je spočitavala Viki i do sada kako nije zanimljiva i stručna, ali ovoga puta kazala je i kako o velikim nastupima može samo da sanja. Bila je toliko napeta atmosfera da se ostalim članovima žirija jasno vidjelo na licu koliko im je neugodno.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/MD)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook