NAŠLA MIR U SARAJEVU

Srpska pjevačica Dunja Ilić prešla na islam: To je najbolja odluka koju sam donela, bila sam poročna

Zabava19.06.14, 12:10h

Srpska pjevačica Dunja Ilić prešla na islam: To je najbolja odluka koju sam donela, bila sam poročna
Srpska pjevačica Dunja Ilić preselila je u Sarajevo, ujedno je i promijenila vjeru te odlučila iz korjena da promijeni način života…


Srpska pjevačica Dunja Ilić, koja je poznata po provokativnim pjesmama, još provokativnijim spotovima, šokantnim izjavama i još šokantnijim načinom života, konačno se skrasila, piše Blic.

 

Kako je izjavila u intervjuu za "Naše novine", ova mlada pjevačica je prije dvije godine čvrsto riješila da promijeni svoj način života, pobjegne od poroka i lažnih prijatelja, odlučila da promijeni vjeru i mjesto stanovanja.

 

Mir je našla u Sarajevu, primila je Islam kao svoju vjeru, odrekla se hrišćanstva, povukla iz estradnih voda... i kako kaže, život je promijenila iz korjena.

 

- Bila sam poročna. Pod porocima sam najviše mislila na alkohol, ali uz alkohol ide još mnogo nepromišljenih odluka, među kojima se podrazumijeva i konzumacija opojnih sredstava, ali to je sada daleko iza mene - kaže Dunja.

 

dunja-ilic-3

 

O islamskoj vjeri ne želi da priča, kaže da je to samo njena, intimna stvar.

 

- O svojoj veri ne pričam ni najbližima. Moj novi život dovoljno govori koliko mi ona prija. To je najprivatniji i najlepši deo mene koji ne želim da delim. Islam je najbolja odluka koju sam donela u životu - kaže Dunja Ilić.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook