PODIJELI NA:

11.10.22, 15:51h

Novi spot grupe Sunday Stories 'Svijet'

Ovih dana popularna sarajevska grupa "Sunday Stories" objavila je novi sing i video spot "Svijet". 

 

Nakon određene studijske pauze, mnogima omiljeni bend se vratio na domaću muzičku scenu, novi singlom i originalnim video spotom!  Sarajevska grupa „Sunday Stories“ objavila je novi singl i video spot pod nazivom „Svijet“, za koju je tekst napisala Nina Babić.

 

Muziku su radili Nina Babić i Saša Ćirić, dok su za aranžman Saša Ćirić, Mirza Sijerčić, Mustafa Mute Kurtalić, Nina Babić i Đani Pervan.

 

Za audio produkciju, mix i master bio je zadužen Đani Pervan. Video spot je radio Eldar Muhić, koji je bio zadužen za režiju, kameru, rasvjetu i montažu. U video spotu za singl „Svijet“ pojavljuje se u glavnoj ulozi mlada Matea Mavrak.

 

Koncept i scenario za video kreirali su Nina Babić, Matea Mavrak, Eldar Muhić. Prve reakcije publike su sjajne, te se na društvenim mrežama i u komentarima ispod Youtube videa nižu samo pohvale za talentovane muzičare.

 

(DEPO Portal/ak)

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!