PODIJELI NA:

08.02.16, 21:12h

Bojana Gregorić 'kupuje' propali sarajevski hotel...

 

Gledajte humorističku hit TV seriju na DEPO ZONI!

Posted by Depo Zona on 1. Mart 2016

 

Poznata hrvatska glumica Bojana Gregorić ovih dana ponovo je u Sarajevu, a razlog njenog boravka je angažman u novom humorističkom bh. serijalu 'Doborodošli u Orient Express', u kojem igra jednu od glavnih uloga.


Tumači lik Ornele, odrješite gospođe koja nakon mnogo godina provedenih u inostranstvu baca oko na propali sarajevski hotel 'Orinet Express', u koji već godinama niko ne dolazi. U njega ulaže svu svoju ušteđevinu...


No, lijepa gazdarica ne baca oko samo na hotel, već i na smušenog, ali simpatičnog recepcionara (igra ga Mirvad Kurić) koji zahvaljujući Ornelinim 'ambicijama' preko noći postaje menadžer hotela.


Ovo je kratki siže početka humorističke tv serije čije se prve tri epizode trenutno snimaju u Sarajevu, zajedničkim snagama produkcije DEPO i televizije Pink BH, a u režiji Jasmina Durakovića.


Više o serijalu možete  saznati OVDJE, a u prilogu DEPO TV-a pogledajte kadrove sa snimanja, kao i šta o svojim angažmanima govore Bojana Gregorić, Edhem Husić i mladi tuzlanski glumac Nedim Malkočević...

 

TV premijera i prikazivanje serije na Pink BH planirano je od 1. aprila, dok će prije televizijske premijere uslijediti digitalno prikazivanje serije putem DEPO Zone, vodeće online platforme u BiH i na Balkanu za distribuciju širom svijeta putem interneta, što predstavlja novinu u Bosni i Hercegovini.

 
Serijal je podržan od strane bh. kompanije KLAS d.d. Sarajevo, koja je ujedno partner projekta.

 

(DEPO PORTAL/aa)

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!