OBOŽAVATELJI OSTALI U ŠOKU

Kaliopi zgrožena onim što joj se desilo: Poznata pjevačica postala žrtva morbidne prevare, o svemu javno progovorila

Showbizz30.08.24, 19:20h

Kaliopi zgrožena onim što joj se desilo: Poznata pjevačica postala žrtva morbidne prevare, o svemu javno progovorila
Prema navodima koji su se pojavili, pjevačica je preminula od srčanog udara i ciste na mozgu

 

 


Makedonska pjevačica Kaliopi Bukle našla se u središtu nevjerovatne morbidne manipulacije nakon što su društvenim mrežama počele kružiti lažne vijesti o njenoj smrti. Prema navodima, pjevačica je preminula od srčanog udara i ciste na mozgu, što je šokiralo njene obožavatelje i članove porodice. 


Kaliopi je izrazila svoj bijes i tugu zbog ovih lažnih informacija, osudivši neljude koji su ih širili.


- Uvijek sam govorila da nema dobrih i loših ljudi, ali da ima ljudi i neljudi. Protiv počinilaca ovog neljudskog djela pokrenut je postupak pred nadležnim organima - napisala je Kaliopi na društvenim mrežama. 


Dodala je i da je u prošlosti bilo različitih zloupotreba njenog imena, ali da je ova morbidna laž nadmašila sve dosadašnje manipulacije.


Pjevačica je posebno istaknula opasnost koju ovakve laži predstavljaju za njene najbliže. 


- Jeste li se vi, neljudi, koji ste širili ovu lažnu vijest, zapitali hoće li je pročitati moja majka, sestra ili brat i ugroziti njihove živote? - zapitala je Kaliopi, naglašavajući emotivnu bol koju su ovi lažni navodi mogli prouzrokovati njenoj porodici.


U svjetlu ovog incidenta, Kaliopi je apelovala na Odjeljenje za cyber kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova da hitno preduzme mjere za sprječavanje ovakvih zloupotreba i zaštitu građana od sličnih situacija u budućnosti.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook