ovo već ide predaleko

Turisti u šoku: U kafiću im naplatili i 'boravak kućnog ljubimca za stolom'... Pogledajte koliko to košta!

Biznis Klub24.07.24, 12:19h

Turisti u šoku: U kafiću im naplatili i 'boravak kućnog ljubimca za stolom'... Pogledajte koliko to košta!
Gosti su se u kafiću zadržali popivši dvije nes kafe i poveli svog malog psa, no nisu bili obaviješteni da će boravak ljubimca biti dodatno naplaćen

 

 

 


Turisti koji su prije nekoliko dana posjetili jedan kafić na planini Zlatar (Srbija) doživjeli su neprijatno iznenađenje kada su im na kraju računa naplaćeni dodatni troškovi za boravak psa.


Naime, gosti su se u kafiću zadržali popivši dvije nes kafe i poveli svog malog psa, no nisu bili obaviješteni da će boravak ljubimca biti dodatno naplaćen. Kako piše na računu, "boravak kućnog ljubimca za stolom" košta 500 dinara (8,30 KM)!


Prema riječima jednog od oštećenih posjetilaca, koji je na Facebooku podijelio svoje iskustvo, na kraju su im naplaćeni ne samo troškovi za kafu, već i dodatna naknada za boravak psa u bašti kafića.


- Juče mi ovo naplatili na Zlataru. Popili dvije nes kafe, bili sa malom kucom, na kraju nam naplatili te dvije kafe i boravak kuce u kaficu. A pritom nas niko nije obavijestio niti negdje piše da se naplaćuje u bašti i posjeta sa psom - stoji u objavi na Instagram stranici "serbialive_vesti". 

 

 

(Srbija danas/DEPO PORTAL/ad/Foto:Arhiv)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook