VIDEO/ NOVI HIT, NOVI SPOT

'Vino, žene i kafane, to su moje slatke rane, takav sam ti, moj jarane': Koke se ponovo raspjevao... Pogledajte!

Showbizz22.07.24, 21:31h

'Vino, žene i kafane, to su moje slatke rane, takav sam ti, moj jarane': Koke se ponovo raspjevao... Pogledajte!
Koke je napisao tekst i muziku za pjesmu, dok je aranžman djelo priznatog harmonikaša, autora i profesora harmonike Baneta Vasića

 

 

Semir Cerić Koke objavio je spot za novu pjesmu "Kapetan", koja je osvojila simpatije publike već na prvo slušanje.


- Vino, žene i kafane, to su moje slatke rane, takav sam ti, moj jarane, jer je život kao sat, nikad ne znaš kad će stat – dio je nove pjesme „Kapetan“ koja će sigurno vrlo brzo da se pjeva po restoranima i klubovima i na slavljima širom Balkana.


Koke je napisao tekst i muziku za pjesmu, dok je aranžman djelo priznatog harmonikaša, autora i profesora harmonike Baneta Vasića, koji je posljednjih decenija u karijeri radio aranžmane za desetine hitova narodne muzike, među kojima je i "Žal" kralja narodne muzike Šabana Šaulića.


- "Kapetan" bi trebao biti nasljednik "Kafanice". Konačan sud će ipak dati publika. Spot smo snimali u BiH i Hrvatskoj. Jedan dio je urađen na Bolu - kaže Semir Cerić Koke koji će u četvrtak održati veliki koncert na Visočkom ljetu, na kojem  nastupaju i "Bajaga i instruktori", S.A.R.S. , Adi Šoše, Ilma Karahmet...

 

semir-ceric-koke-spot-kapetan-2


Publika, ali i kolege muzičari i pjevači imaju samo riječi hvale za pjesmu „Kapetan“ i dijele komplimente na društvenim mrežama za Koketa.


- Još jednom si pokazao da si među najboljim na Balkanu.


- Uz Koketove pjesme redovno slavimo sve rođendane, a sigurno da će i „Kapetan“ biti neizostavan na repertoaru.


- Nakon ovakvog hita vrijeme je da napraviš turneju po BiH koju ćeš početi iz Skenderije, samo su neki od komentara na "Kapetana".


Pjesmu i spot “Kapetan” pogledajte u nastavku:

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook