želi razvod

Princeza iz Dubaija poslala brutalnu poruku suprugu na Instagramu: Dragi mužu…

ŽENA iN17.07.24, 20:05h

Princeza iz Dubaija poslala brutalnu poruku suprugu na Instagramu: Dragi mužu…
Mnogi su na društvenim mrežama nagađali da je princezin račun možda hakiran

 

 

 

 


Princeza iz Dubaija šokirala je Ujedinjene Arapske Emirate kada je navodno poslala brutalnu poruku suprugu na Instagramu samo dva mjeseca nakon što je rodila njihovo prvo dijete.

 

Objava na službenom Instagram računu Sheikhe Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, 30-godišnje kćerke vladara Dubaija, označila je skori razvod od supruga Mohammeda Bin Rashida bin Mana Al Maktouma.

 

Princeza je objavila: “Dragi mužu, budući da si zauzet drugim 'družicama', ovim objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe. Zbogom, tvoja bivša žena.”

 

 

Čini se da je par prestao pratiti jedno drugo na društvenim mrežama i zajedno izbrisao sve postove sa svojih računa. Službeno su se vjenčali prije nešto više od godinu dana, u maju 2023., a u maju ove godine dobili su djevojčicu.

 

Nema službenog saopćenja iz kuće Maktoum, kraljevske porodice koja vlada Dubaijem i iz koje potječe Sheikha Mahra. Mnogi su na društvenim mrežama nagađali da je princezin račun možda hakiran.

 

Jedan korisnik društvenih medija rekao je: "Ohrabruje me kada žena prepoznaje svoju vrijednost i samouvjereno kaže što misli."

 

Drugi je dodao: "Ovo nije početak novog poglavlja u vašem životu." Ovo je početak nove knjige. Čestitamo."

 

 

Sheikha Mahra je kći Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, vladara Dubaija i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

 

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook