POTPUNO ĆE ZAMRAČITI NEBO

Stiže mladi mjesec u punom sjaju i traje do 21. jula: Šta nam donosi? Jednom znaku totalno preokreće život...

Zabava05.07.24, 19:06h

Stiže mladi mjesec u punom sjaju i traje do 21. jula: Šta nam donosi? Jednom znaku totalno preokreće život...
Njegova energija je definitivno jaka i nesumnjivo će biti uticati na sve znakove Zodijaka

 

 

Julski mladi mjesec uvodi strast i uzbuđenje u naše živote i veze. Takođe u konekciji sa Saturnom može donijeti stabilnost i snagu našim planovima, emocijama i ciljevima. Njegova energija je definitivno jaka i nesumnjivo će biti uticati na sve znakove Zodijaka.


Mladi mesec se takođe sjedinjuje sa Venerom i može donijeti zadovoljstvo, ljepotu i harmoniju u naše živote... 


Pun mjesec, nazvan Buck Mesec, izlazi 21. jula 2024. godine.


Ovan


Prihvatite osjećanja, Ovanovi! Spremite se za mladi mjesec koji nudi novi horizont oko porodičnih stvari. Povoljno je vrijeme za preseljenje i pomak u tom pogledu. Ako ste planirali, sad je vrijeme za renoviranje, preuređenje ili adaptaciju porostora u kojem živite.


Bik


Vrijeme je za uzlet, Bikovi! Otvorite svoj um za nove ideje. Sa mladim mjesecom koji uskoro počinje dolazi u prvi plan vaš intelekt. Novi koncepti i vizije će vam ispuniti glavu. Sada možete početi da radite na projektu koji se odnosi na prekretnicu u vezi sa komunikacijom, kao što je rebrendiranje web stranice, promjena društvenih medija i tome slično.


Blizanci


Uspjeh je tu, Blizanci! Novac stiže na vašu adresu čim mladi mjesec otpjeva svoju pjesmu. To znači da biste uskoro mogli da vidite promjenu oko vaših prihoda, mogla bi da stigne ponuda za novi posao, povišica ili neki unosan klijent. Procijenite svoje prihode i troškove i vidite kako možete da izgradite veći prosperitet u narednoj godini.


Rak


Izaberite autentičnost, Rakovi! Najvažniji mladi mesec u godini je stigao za vas - na njemu piše vaše ime. Kosmos se urotio da uspijete u svemu što ste godinama željeli. Ovo je period kad treba da skinete prašinu sa svoje table sa vizijom i procijenite šta najviše želite u godini koja dolazi. Zakoračite u centar pažnje, potvrdite se i znajte da ono što sada započnete ima dugoročni potencijal.


Lav


Odahnite, Lavovi! Vrijeme je da se smirite i napunite baterije. Ovaj mladi mesec govori da treba malo da usporite. Primijetit ćete da se čini da univerzum govori sa vama podstičući vas da maštate o tome čime biste željeli da se pozabavite u avgustu mjesecu. Stoga vam predlaže da obratite pažnju na svoju intuiciju i usredsredite se na poboljšanje mentalnog zdravlja.


Djevica


Slavi sada dobar život, Djevice! Ugasite vatromet, život će vam biti slavlje! Dok mladi mjesec daje energiju vašem društvenom životu, uskoro biste mogli da prisustvujete svečanim zabavama, događajima za umrežavanje i prelijepim okupljanjima. Ako želite da proširite svoj krug, sada je fantastično vrijeme za to. Ipak, treba da držite oči otvorene! Zašto? Zato što bi se sada mogla pojaviti i prilika da se ostvari važna težnja. Potrudite se!


Vaga


Fokusirajte se na svoje ambicije, Vage! Veliki zamah u karijeri je odmah iza ugla za vas dok mlad mjesec stavlja vaše ime u centar pažnje. Bit će vam data prilika da napredujete u svom poslu ili industriji, što može donijeti više priznanja i bogatstvo. Međutim, ako osjećate da stagnirate vrijeme je da potražite sreću negde drugde. Skinite prašinu sa svoje biografije, jer bi nevjerovatan posao mogao da se pojavai u danima nakon ovog mladog mjeseca.


Škorpija


Pogledajte u u nebo, Škorpije! Mladi mjesec pada u vodenom znaku tako da ćete se osjećati tako usklađenim sa univerzumom. Zato raširite krila i letite! Očigledno vam je potrebno da izađete iz svoje zone udobnosti i protresete stvari, pa uradite to sada! Uključivanje u medijske projekte, putovanja na daljinu, duhovnost ili akademske nauke pružiće vam dobre vibracije koje tražite.


Strijelac


Zagrlite svoju meku stranu sada, Strijelčevi! Gdje se nalazite u vašim značajnim vezama bit će od najveće važnosti za procjenu u ovom trenutku. S jedne strane, mogli biste da se „zbližite“ sa nekim — ali ako ste prolazili kroz razdvojenost, sada može doći do rješenja problema. Drugi način na koji bi ovaj mladi mjesec mogao da utiče na vas je da prouzrokuje pomak u vašoj imovini ili investicijama, zato razmislite o načinima da krenete u neki novi posao.


Jarac


Fokusirajte se na zajednicu, Jarčevi. Partnerstva će biti istaknuta tokom julskog mladog mjeseca, što znači da bi vaši postojeći odnosi - u poslu, ljubavi ili saradnji - mogli da dožive pomak, nadamo se na bolje! Ako niste u skladu sa okolinom, to će sada biti i te kako vidljivo. Samci bi mogli da pronađu nekoga s kim bi mogli da ostanu na duže staze.


Vodolija


Obratite pažnju, Vodolije, vrijeme je da ubrzate tempo, jer nedjelje pred nama izgledaju veoma uzbudljivo i napeto. Možda ćete dobiti priliku da radite više i ako to učinite, mogli biste da postignete veliki uspjeh. Ako ste nezadovoljni svojim poslom, sad je vrijeme da krenete u lov na neki drugi. Energija mladog mjeseca u julu može da skrene pažnju na vaše fizičko zdravlje, pa treba da razmislite o tome kako da poboljšate kondiciju ili ishranu.


Ribe


Neka vas magija očara sada, Ribe! Život će biti magičan poslije ovog mladog mjeseca, jer su zadovoljstvo i strast od najveće važnosti. Ovo je najvažnije doba godine za samce koji treba da izađu jer sad je velika šansa da će pronaći srodu dušu. Ako ste umjetnik ili se bavite sportskim ili rekreativnim hobijimau ovom trenutku bi mogao da se pojavi neki novi izazov koji će vam donijeti uspjeh, piše Glossy.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook