FOTO/ 'ZLATNI REZ'

Žena otišla na operaciju i dramatično promijenila izgled lica: 'Trebat će joj novi lični dokumenti!'

Lifestyle21.06.24, 18:41h

Žena otišla na operaciju i dramatično promijenila izgled lica: 'Trebat će joj novi lični dokumenti!'
Neko je u komentaru kratko ustvrdio: Trebat će joj novi pasoš i vozačka dozvola!

 


 


Mnogi se danas odlučuju na estetsku hirurgiju kako bi se uljepšali. Međutim, hirurška transformacija jedne žene toliko je dramatična da su ljudi rekli da će joj trebati novi lični dokumenti. 


Njeno ime je Katherine i otišla je u Tursku radi svog novog izgleda, što je i dobila nakon niza hirurških zahvata.


Ordinacija je na svojoj Instagram stranici podijelila šokantne slike Katherine prije i poslije odlaska pod nož, koja sada izgleda potpuno drugačije, piše Mirror.


Uz priložene fotografije također su objasnili i šta je sve kljentici urađeno: operacija nosa, oblikovanje čeljusti, uklanjanje bukalne masnoće i podizanje obraza. Rekli su da je sve to pomoglo da 'uravnoteži' njen izgled.


- Kako bismo našoj pacijentici pružili estetski izgled u skladu sa načelom zlatnog reza, izveli smo nekoliko hirurških zahvata. Prvo smo oblikovali liniju čeljusti kako bismo postigli konturu u obliku slova V. Nakon toga smo napravili revizionu rinoplastiku kako bismo doradili strukturu nosa i uskladili je s crtama lica. Proveli smo operaciju pomlađivanja i uklanjanja podočnjaka kako bismo se riješili umornog i ostarjelog izgleda oko očiju, dajući joj mladolikije i dinamičnije lice. Kako bismo poboljšali cjelokupnu estetiku lica, napravili smo lifting obraza - napisali su u objavi.


Dodali su i da su na kraju izvršili uklanjanje bukalne masnoće kako bi uklonili višak masnoće u obrazima, stvarajući definiranije i oštrije konture lica. 


- Ovi kombinirani hirurški zahvati rezultirali su prirodnim i estetski uravnoteženim izgledom naše pacijentice - zaključili su u objavi, koja je prikupila više od 26.000 lajkova, ali mnogi su zapravo ostali šokirani dramatično drugačijim izgledom Katherine.


Neko je u komentaru kratko ustvrdio: Trebat će joj novi pasoš i vozačka dozvola!

 

 

katherine-estetka-hirurgija-2

Foto: Instagram

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook