POPUSTI ZA PENZIONERE I DJECU

Počela sezona kupanja u Sarajevu: Jesu li bazeni skupi? Evo koliko će vas koštati osvježenje u vrelim danima...

Zabava19.06.24, 20:31h

Počela sezona kupanja u Sarajevu: Jesu li bazeni skupi? Evo koliko će vas koštati osvježenje u vrelim danima...
Očigledno je da cijena ne diktira izbor, mnogi su spremni da plate i više, ali traže kvalitetan sadržaj

 

 

Spas od vrućina i visokih 37 stepeni građani Sarajeva danas su pronašli na bazenima. Iako je radni dan, ekipa portala Faktor zatekla je gužvu na Termalnoj rivijeri na Ilidži, dok je Izvor Bosne restoran i bazen, također na Ilidži, poprilično prazan.


Očigledno je da cijena ne diktira izbor jer dnevna ulaznica radnim danima na bazene Termalna rivijera za odrasle osobe košta 13 KM, dok je na bazenu Izvor Bosne 4 KM.


Vikendom je naravno skuplje, pa tako na Termalnoj rivijeri košta 16 KM, a na bazenu Izvor Bosne pet KM. Na Termalnoj rivijeri ćete platiti i korištenje ormarića 5 KM, ležaljku i suncobran po 7 KM. 


- Iznajmljujemo ležaljke i suncobrane zajedno. Nije to ništa skupo. Očekujemo dobru sezonu jer mnogo ljudi nas zove i pita kada počinjemo, a zvanično, danas smo počeli sa radom - kazali su za Faktor iz bazena Izvor Bosne. 


Olimpijski bazen Dobrinja još nije počeo sa radom. Tamo je ekipa Faktora zatekla radnike kako vrijedno pripremaju bazen, jer najavili su da sezonu otvaraju 22. juna s početkom u 12 sati.


Cjelodnevne karte za odrasle koštat će 10 KM radnim danima, a vikendom 12 KM. Cjelodnevne karte za djecu (6-12 godina): 5 KM radnim danima, 6 KM vikendom. Ulaz za djecu do 6 godina je besplatan.


U ponudi su i karte za poludnevne termine od 15 sati do 19:30 po cijeni od 6 KM za odrasle i 3 KM za djecu. Imaju i popuste za penzionere - ponedjeljkom i utorkom cjelodnevni boravak košta 5 KM.  


Porodična karta, svakim danom za dvoje i više djece do 14 godina, uz pratnju roditelja košta 20 KM.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook