ljubitelji će uživati u čivenim okusima

Popularni lanac brze hrane Burger King stiže u još jedan grad u BiH

Biznis Klub13.06.24, 18:24h

Popularni lanac brze hrane Burger King stiže u još jedan grad u BiH
Osnovan 1954, Burger King je globalni lanac restorana brze hrane, poznat po kvalitetu hrane i po tome što jedino tamo možete dobiti kultni Whooper na žaru

 

 

Svjetski poznati brend Burger King uskoro kreće sa radom u Banjaluci.

 

Osnovan 1954, Burger King je globalni lanac restorana brze hrane, poznat po kvalitetu hrane i po tome što jedino tamo možete dobiti kultni Whooper na žaru.

 

"„Home of the Whopper“ (eng. Kuća Whoppera) će uskoro otvoriti svoja vrata u Banjaluci, gdje će gosti moći da probaju čuvene ukuse brenda i proizvode visokog kvaliteta, koji se služe s ljubavlju i pažnjom u moderno i minimalistički koncipiranim restoranima, čija udobodnost otvorenog prostora čini da se svi osjećaju dobrodošli", navodi se u njihovom saopštenju.

 

Burger King je drugi najveći lanac brze hrane s hamburgerima na svijetu. Originalni „Home of the Whopper“, Burger King sistem posluje u više od 18.600 lokacija, u više od 100 zemalja u svijetu.

 

Skoro 100 posto Burger King restorana su u vlasništvu i pod upravom nezavisnih franšiza, od kojih su mnoge porodični biznisi koji su u poslu decenijama.

 

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook